IQ test

Dakle, provereno je ovaj danski iq test najbolji iq test koji se moze naci free na netu. Pritom, danski iq test ima sd/15 koja se ne koristi u nasoj zemlji. SD/15 je takva standardna devijacija iq testova gde je skor neophodan za ulazak u mensu 130. Kod nas je, da podsetim, 148.

Bio, vise nije. Poevropili se nasi :)

treba znati da postoje tri gradacije IQ u svetu (nesto sl. Rihterovoj i Merkalijevoj skali za zemljotrese, Celzijusima i Farenhajtima) tako kada neko kaze da ima >156, na jednoj znaci negde oko >140 na drugoj... pa sad ti racunaj :think: ... Ja sam bio clan Mense i prestao to da budem kada nisam platio clanarinu za tekucu godinu :rtfm: (mada imam dozivotnu pozivnicu, samo da platim)... a inace se uvek hvalim sa mojih skromnih >156, nekako jace zvuci i zveci... :twisted:

profesija nema veze sa tim... cinjenica da pomaze u svakodnevnom zivotu i verovatno malo lakse resavas kojekakve probleme u koje upadas... al` biti uspesan covek zahteva jos mnogo faktora, neko je pomenuo i emocionalnu intel. kao i socijalnu, retoricku... zavrsava fakultet onaj koji je dobro organizovan i uporan a ne INTELIGENTAN...
mozda imas malo bolju pol poziciju u trci, al bez dobrog bolida, guma i ekipe oko tebe ne uradis nista....
Pamet je stepen iskoriscenosti inteligencije, i onda na toj skali ja mu dodjem osrednje glup...
e tako ti stoje stvari

he he imam 14 god i dogurao sam do 104!! :P
a tek da znam engeski:mrgreen:

xexe, ja imam 15 i 117 bodova!:lol:
ma dajte ljudi ovo nema veze sa testom inteligencije....chu uglovi i ostalo...:roll:cak ni pravi mensini testovi ne mogu uvijek biti pravo mjerilo.....
a moram i ja da kazem da sam primjetila da ima ovdje mnooogo intelektualaca....:neutral:
fino, fino....:whistling:

e, da primjetih i da svi kazu bodove a onda kao...''4pitanja sam preskocio...ona pitanja nisam ni citao/a....a sve sam lupao/a....xexexe....rekoh-intelektualci!;)

Back