bird again
Legenda
- Poruka
- 50.554
Nisi svestan koliko razmaženog sveta imaniko ne prodaje jer valja..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi svestan koliko razmaženog sveta imaniko ne prodaje jer valja..

I deca slučajno obrišuznamo mi kakav sadrzaj bi kolega delio sa tobom![]()

tragedijaI deca slučajno obrišu![]()
to je macka u dzaku..mozes super da prodjes a mozes i uzasno pa kao mario da kukas kako ne valja.Nisi svestan koliko razmaženog sveta ima![]()
Mislila sam koliko razmaženog sveta ima koji kupuje novi model. A stari odlično radi.to je macka u dzaku..mozes super da prodjes a mozes i uzasno pa kao mario da kukas kako ne valja.
znam sta si mislila ali kao sto rekoh..treba da naletis na takvig.Mislila sam koliko razmaženog sveta ima koji kupuje novi model. A stari odlično radi.
Te primere.
Ako mu staviš masku onda mu se ne vidi jabuka pozadi, pa ko seljak...Ne razumem ljude prve vlasnike iPhone. Mnogo ima polovnih po insta koji su ogrebani, olupani kao da ih je neko šutirao ulicom i da nikad nisi čuo za masku. Kupiš najskuplji na tržištu i onda on izgleda kao da si ga platio 200 evra. Onda ga uvalis u neki šop kao polovan, on ti ubije cenu novog za 300 350 evra tako skrndanog. Vidis glas prodaje se za 400 500.
Ne loži se, sav napredak je u pumpanju boja na displeju. Kada su počeli da rastu megapikseli kod telefona? Sa povećanjem brzine procesora a ne ccd senzoraJa android telefon nisam držala u ruci ima više od deset godina, tako da ne znam.
Moj rodjak ima Samsung neki telefon, pretpostavljam da je neki noviji, takav je čoveki oduševila sam se kakvu je fotografiju meseca napravio s njim.
Kao sa fotoaparatom.
Mislim da je i tu u prednosti taj konkretno telefon.

Jeste, i to...kad ti je u kutonu, i ne primetiš kada ti se kvalitetna i šik nandžarasta farba kućišta interpolarizacijom fotošopovala u gomno braon i nije to taj osećaj onda i svi iPhone vlasnici su toga apsolutno svesni...nemas osecaj kvaliteta kad ga drzis

To snobovi kupuju novo a preskupo, meni i stari telefon vrsi posao zbog posla jer ga svuda vucaram.Mislila sam koliko razmaženog sveta ima koji kupuje novi model. A stari odlično radi.
Te primere.
ja jos koristim S21+To snobovi kupuju novo a preskupo, meni i stari telefon vrsi posao zbog posla jer ga svuda vucaram.
To je drugo, ali sto kazes jurenje svake godine za novim modelom je po meni nevidjena glupost.ja jos koristim S21+
i sad zbog baterije planiram da ga menjam.
ne razumem ta jurenja novih modela... na svake 3..4 godine je ok period...taman je i tehnologija dovoljno uznapredovala da zaista i imas neke bitnije razlike u odnosu na prethodni model.
Takodje.To snobovi kupuju novo a preskupo, meni i stari telefon vrsi posao zbog posla jer ga svuda vucaram.