Iphone SE 2022

Sve se na kraju svodi na budžet. Na osnovu toga svako formira šta kome ima smisla.
Neko voli da menja telefone, neko auta, neko troši na putovanja ili brodove. Sve je to ok dok je u okviru onoga što možeš da priuštiš.

Jedino je problem kad neko kupuje preko svojih mogućnosti, to već nema smisla.

Realno, menjati telefon na 2–3 godine je sasvim normalno, taman da sve radi kako treba bez nerviranja.

ma koristi normalno i neces.. od kad imam telefone a prvi broj mi je bio u telekomu na 06412 ..prva serija brojeva je bila na 06411 pa ti vidi otkad ima mobilni nikad mi se nije desilo da sam polomio..
Ја их изломио неколико. Сад ми јефтиније да ломим заштите :mrgreen:
И мени је први број био 06412 ;) Имам га и даље, користи га супруга, јер сам ја добио други од фирме на 063, који користим и данас.

I ja imam 06412... Koji sam našao na ulici u nekom ugašenom telefonu veličine cigle pre 20+ godina. Izvadio karticu i posle nekog vremena bućnuo u neki telefon. Tada sam imao 0632 šestocifreni od prvog dana mobtela sad je br kod prijateljice.

Da rezimiram imam stari broj koji čuvam u pripejdu telekom preko njega idu sve transakcije i registracije, komunikacija vajber vacap, posao i novi br koji stalno menjam i sa njega zovem i koristim internet pa kada se pojavi nešto bolje samo promenim br.

Imam ja i vip koji je u telekomu hoće to da radi u ajfonu zajljučanom na telekom?

Drugari su stajali u redu ispred poslovnice kada se otvaralo i dobili 0641111.. brojeve kreteni :rotf:
da i ja sam jedan od tih kretena koji je stajao u redu na trgu ispred poslovnice jer je pripejd broj tad kosta nesto tipa 30 maraka a u prodavnicama se prodavao za 120 maraka i nije mi padalo na pamet da im toliko dajem.
bila je ogranicena svakodnevna tura brojeva recimo tipa 100 brojeva dnevno tako da sam morao da stanem u red pre otvaranja da bih sigurno dobio broj..sve bi se rasprodalo za tipa sat vremena. pozvao sam drugara da samnom stoji da mi pravi drustvo i on je kad je vec stajao uzeo broj i za sebe i odmah ga prodao nekom preprodavcu za tipa 50..60 maraka tako da je zaradio :D

Poslednja izmena:
i nije tacno da su stajali za 06411 nego za 06412 jer su na 06411bili oni prvi brojevi kad je to kostalo oko 50.000 maraka
tek sa 06412 su dosle pristojne cene.

za ove nove mlade koji ne znaju..prvi brojevi i telefoni su kostali oko 50.000 maraka
u to vreme je pejdzer zato bio povoljnija alternativa ali je i on drao sa cenama...

opet loopas.
tad nije postojao postpaid ili je bio neisplativ.
svi smo imali pripejd brojeve.

za 100 maraka si imao kredita u vrednosti 30 maraka.
ostalo su uzimali preprodavci da ne bi ti cekao u redu.

i nije tacno da su stajali za 06411 nego za 06412 jer su na 06411bili oni prvi brojevi kad je to kostalo oko 50.000 maraka
tek sa 06412 su dosle pristojne cene.

za ove nove mlade koji ne znaju..prvi brojevi i telefoni su kostali oko 50.000 maraka
u to vreme je pejdzer zato bio povoljnija alternativa ali je i on drao sa cenama...
Znam za pejdzere i secam se odlicno ali nisam znao da mobilni toliko kostali sa prvim brojevima.

opet loopas.
tad nije postojao postpaid ili je bio neisplativ.
svi smo imali pripejd brojeve.

za 100 maraka si imao kredita u vrednosti 30 maraka.
ostalo su uzimali preprodavci da ne bi ti cekao u redu.
Moj prvi telefon je bio Sony C1 i imao sam 063 broj znaci Karic ....i jeste kostao broj nekih 100 maraka kad sam kupio a telefon je bio nekih 350 D.M.

Prvo sam imao erikson 628 pa posle 788 tačno pred rat glanc nov dobio.
Znaš kako je izgledalo kada ja siđem u atomsko sklonište, šatro mi telefon zazvoni i pomenem šta? Kopnena invazija? Pa se popnem u stan da spavam a dole žurka celu noć :rotf:

Back