Iphone SE 2022

mario80

Stara legenda
Poruka
94.798
Ženi rikavela SE prve generacije (64 gb) menjan displej pa ga ponovo razbila a originalna baterija rikavela non stop. Pa bi sad da joj uzmem zamenu. Pošto su prošla lepa vremena i došlo zlatno doba ne gine joj polovan krš.

Gledam se 2022 kao odličan polovnjak stare generacije sa novijim procesorom cene su 100+ evra na kp. Gledao sam 12 i 13 ali su skupi i razguženi baterije mrtve.

Opet ima gomila nekih nabudženih bajpas i slično sve neke prevare.

Ai po analizi onoga što mu kažem (nakon se 2016) preporučuje se 2022 zbog procesora i podrške do 2030e.

Šta vi mislite? 🤔

Čak i ja razmišljam da ga uzmem i batalim kršomi sa lažnom memorijom.

Ono što mene odbija je većina bajpasovanih telefona i 18. je na svakom sistem vrrovatno zbog budženja ne sme da se apdejtuje na noviji. Vidim da ih gomila prodaje te bajpasovane i prave se ludi.

Bajpasovan sa novom baterijom od 80-200 evra.

Nije za mene nego ženu njoj je SE prve generacije savršeno radio evo 8 godina sa originalnom baterijom. To ne može nijedan samsung "a" klase.

Sad skoro je dobila iphone 6 ali ne može aplikacija preko koje radi. Inače meni taj telefon deluje savršeno u odnosu na android cigle.

Ono što mene odbija je većina bajpasovanih telefona i 18. je na svakom sistem vrrovatno zbog budženja ne sme da se apdejtuje na noviji. Vidim da ih gomila prodaje te bajpasovane i prave se ludi.

Bajpasovan sa novom baterijom od 80-200 evra.
Kakvo “budženje”? To nije moguće sa novijim od jedanaestice naviše.
Uopšte im ne možeš pristupiti.
Delovi su originalni i napravljeni samo sa taj telefon tog modela sa datim serijskim brojem. Nema muljaže, oni su to zaštitili 100% bez greške.

Ja sam imala najnoviji model u ruci kome nije moglo da se pristupi zbog ID-ja prvenstveno, a dalje sam se raspitala apsolutno nikako - ni za rastavljanje i prodaju delova, gore sam pojasnila zašto.

Svaki telefon ima svoj serijski broj sa autentičnim delovima takodje sa svojim brojevima. Samo za taj konkretni telefon, nema tu muljaže.
Nisu ostavili prostora za to.
Ranije je moglo od desetke naniže.

Sad samo šerpe lonci ko moja žena pitam je šta ima novo, šta si danas skuvala, što kasniš :rotf:

A ona jadnica stoji joj otvoren mobilni svet i sve ajfoni 700-1500 evra :lol:

Ne gine joj neki raspali krš :mrgreen:

1000017823.jpg

Šta su vam ti bajpasovani telefoni? Jel mislite na zaključane telefone od providera?

Inače SE ima bas maki ekran…
12 ili 13 pro mi zvuče kao mnogo bolje rešenje i to za solidan niz godina.
Baterija sa 80% i dalje drži ceo dan, mada Apple preporucuje zamenu.
Ovde je zamena oko $100, a verujem da je u Srb još jeftinije.

Šta su vam ti bajpasovani telefoni? Jel mislite na zaključane telefone od providera?

Inače SE ima bas maki ekran…
12 ili 13 pro mi zvuče kao mnogo bolje rešenje i to za solidan niz godina.
Baterija sa 80% i dalje drži ceo dan, mada Apple preporucuje zamenu.
Ovde je zamena oko $100, a verujem da je u Srb još jeftinije.
Zamena čega?
Baterije?

A šta su to “bajpasovani telefoni” nemam pojma :lol:, @mario80 će nam reći.

Sa zaključanim telefonom možeš da se slikaš - u stvari ni to ne možeš :mrgreen:

Mdm korporacijski telefoni koji su ostali zaključani pa oni odrade bajpas preskoče logovanje. To naravno ode u racc prilikom prvog apdejta.

Za one koji su zaključani na mreži imaju virtualnu karticu šta god to značilo :lol:

Uglavnom pola telefona je na foru druga polovina razbijena ne rade zvučnici, mikrofoni, qrci, palci :rotf:

Mdm iorporacijski telefoni koji su ostali zaključani pa oni odrade bajpas preskoče logovanje. To naravno ode u racc prilikom prvog apdejta.

Za one koji su zaključani na mreži imaju virtualnu karticu šta god to značilo :lol:
I šta će ti telefon koji nema mogućnost da skine bilo koju aplikaciju?
Za to ti je potreban ID.

Ovo ti je neka spontano brza izmišljotina sada :lol:

Back