neki govore da je revolucionaran,neki da samo lepo izgleda...Sta vi mislite o njemu i da li vredi davati tolike pare za njega u Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
БАШ НАГЛИШNije lose da se ljudi prvo informisu malo o mogucnostima aparata koji pljuju i koji im se ne svidja ni njima niti ga kome preporucuju iako ni nemaju doticni telefon pa da ga sa razlogom pljuju,nego sto vecina ljudi dodje i kazu batali to sranje,ne bacaj pare... nije lepo!!
Pozdrav 8)
Kad cu tako nesto moci sa iphonom?
prvo. Dati toliko para za tako nesto moze samo kreten koji ne zna sta ce sa parama da bi se proseravao u drustvu.
Ono sta on nudi je nepotrebno jer ozbiljni korisnici kojima trebaju neke stvari koje on nudi uzimaju palmtopove sa telefonom. Ovo je za igranje i frajersianje u drustvu.
NArocito je problem softverske podrske. Za winmobile OS imas programa koliko hoces. BAs me zanima gde ce ljudi skidati programe za ovo cudo. JA sam u mojoj staroj motorollia925 (koja je na zalost pokvarena) imao office i radio sam savrseno sa excel tabelama koje su mi poslovno trebale. Napravim ih kod kuce uploadujem u phone i nema da me boli glava. Kad cu tako nesto moci sa iphonom?
jel ga imaš a?
The good: The Apple iPhone has a stunning display, a sleek design, and an innovative multitouch user interface. Its Safari browser makes for a superb Web surfing experience, and it offers easy-to-use apps. As an iPod, it shines.
The bad: The Apple iPhone has variable call quality and lacks some basic features found in many cell phones, including stereo Bluetooth support and 3G compatibility. Integrated memory is stingy for an iPod, and you have to sync the iPhone to manage music content.
The bottom line: Despite some important missing features, a slow data network, and call quality that doesn't always deliver, the Apple iPhone sets a new benchmark for an integrated cell phone and MP3 player. .
iphone je samo imao stratni uspeh (i to zaludjenih apple-ovaca).
Progoolgaj malo. Videces da je doziveo propast i da sad pokusavaju na svaki nacin da ga izvuku.
Sta mislis zasto se nudi 700 besplatnih programa za njega?