- Poruka
- 13.123
Pišite vaša iskustva sa iPhone-om. Uporedite sa Androidom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bitnija je velicina senzora, i kvalitet softvera (jer manje vise od toga dosta zavise slike na telefonu) nego mp iako da, i oni igraju ulogu u slici.Meni je smesno i zalosno da sad ovaj 14 je 800$ i ima kameru od 12 mp.![]()
Mmmmda. Samo sto Iphone neces platiti 50 a ni 150 evra. vec 700-800 a bogme i 'iljadarkicuIos bolji milion puta, ono što si kupio tj platio koristićeš dok se ne raspadne skroz barem 10 godina sigurno.
Android se raspadne do kraja tekuće godine.
Ne postoji 11 SE nego SE2 je iz 2020 i SE3 tj. model iz 2022Imao sam neki 11.Se valjda. Drugarica mi ga prodala jer je ona kupila 12.cu. Bio sam toliko razočaran tim telefonom da sam ga u samo par nedelja zamenio za neki Samsung koji i sada imam.
Android je obicno smece prepuno reklama i bespotrebnih softvera.Ios bolji milion puta, ono što si kupio tj platio koristićeš dok se ne raspadne skroz barem 10 godina sigurno.
Android se raspadne do kraja tekuće godine.
Android je obicno smece prepuno reklama i bespotrebnih softvera.
Ne znam, realno svaki korisnik ima drugacije zahteve od svog telefona. Neko voli jednostavnost, neko ne. Neko voli da plati telefon 1000 eur, a neko ne.
Ali moje najiskrenije misljenje je, ako vec placas telefon 1000 eur bolje kupi iphone. Duze ce ti trajati, update-i su redovni, lako se proda i duze drzi cenu.
I Srbija ce da udje u Evropu sledece godineНетачно. Колико пара толико и музике.
Aко платиш андроид телефон 1000 евра (флагшип) колико кошта iPhone свакако ће надоградње да ти буду редовне...
Briga me za nadogradnje vazno je da telefon radi stabilno to je i cela poenta.Нетачно. Колико пара толико и музике.
Aко платиш андроид телефон 1000 евра (флагшип) колико кошта iPhone свакако ће надоградње да ти буду редовне...
Briga me za nadogradnje vazno je da telefon radi stabilno to je i cela poenta.
Ne valja ni svaki dan neke nadogradnje, to zelim da kazem.Па ако ти је битно да телефон ради стабилно онда надоградње не треба имаш честу а то је андроид ниже и средње класе који углавмом добијају печеве.
Zar je bitno. Ajfon je u svakom slučaju bio za Rusko ili Azijsko tržište i ja sam bio jako razočaran. Jedino što mi se svidelo na njemu bio je zum. Moj sadašnji Samsung ima isto vrhunski zum. U stanju je da kvalitetno zumira sliku do najsitnijih detalja. E isto je mogao i taj Ajfon, svime ostalim sam bio jako razočaran.Ne postoji 11 SE nego SE2 je iz 2020 i SE3 tj. model iz 2022
Bitno zato sto je to najjeftiniji iPhone u ponudi novijih telefona.Zar je bitno. Ajfon je u svakom slučaju bio za Rusko ili Azijsko tržište i ja sam bio jako razočaran. Jedino što mi se svidelo na njemu bio je zum. Moj sadašnji Samsung ima isto vrhunski zum. U stanju je da kvalitetno zumira sliku do najsitnijih detalja. E isto je mogao i taj Ajfon, svime ostalim sam bio jako razočaran.
Taj Ajfon sam kupio od drugarice, a ona ga je bila dobila od firme.Bitno zato sto je to najjeftiniji iPhone u ponudi novijih telefona.
Sad ne znam sta te razocaralo nista konkretno nisi naveo, ako mislis na fenseraj sto android forsira tu jeste IOS osakacen.
Nov manje vise da ali niko nikoga ne bije po usima da kupi striktno nov i zadnji model.Mmmmda. Samo sto Iphone neces platiti 50 a ni 150 evra. vec 700-800 a bogme i 'iljadarkicu![]()
Evo imam samsunga a10 od 2019. sa 2 giga rama perfektno radiImam iPhone 8 i 13 mini, u isto vreme dobijaju update što je za telefon iz 2017. godine veliki uspeh. I verovatno će bar još jednu godinu dobijati sigurnosni update. Zato ih i volim, bolje da platim i znam da sam miran nego da menjam osrednji android na svake dve godine što može čak i skuplje da me izađe.