iPhone - iskustva

Ne znam, realno svaki korisnik ima drugacije zahteve od svog telefona. Neko voli jednostavnost, neko ne. Neko voli da plati telefon 1000 eur, a neko ne.

Ali moje najiskrenije misljenje je, ako vec placas telefon 1000 eur bolje kupi iphone. Duze ce ti trajati, update-i su redovni, lako se proda i duze drzi cenu.

Android je obicno smece prepuno reklama i bespotrebnih softvera.

Нетачно. Колико пара толико и музике.

Ne znam, realno svaki korisnik ima drugacije zahteve od svog telefona. Neko voli jednostavnost, neko ne. Neko voli da plati telefon 1000 eur, a neko ne.

Ali moje najiskrenije misljenje je, ako vec placas telefon 1000 eur bolje kupi iphone. Duze ce ti trajati, update-i su redovni, lako se proda i duze drzi cenu.

Aко платиш андроид телефон 1000 евра (флагшип) колико кошта iPhone свакако ће надоградње да ти буду редовне...

Briga me za nadogradnje vazno je da telefon radi stabilno to je i cela poenta.

Па ако ти је битно да телефон ради стабилно онда надоградње не треба имаш честу а то је андроид ниже и средње класе који углавмом добијају печеве.

Па ако ти је битно да телефон ради стабилно онда надоградње не треба имаш честу а то је андроид ниже и средње класе који углавмом добијају печеве.
Ne valja ni svaki dan neke nadogradnje, to zelim da kazem.
Na IOS sam imao jednom do dva puta nedeljno maksimalno, ali najcesce jednom u 7 dana sto mi bilo ok.

Moj kršomi se bukvalno svaki dan apdejtuje dok ne popuni mem telefona sa đubretom. Bukvalno neupotrebljiv telefon.

I još da dam 1000 evra za android? Ni u ludilu. Pre bih kupio laptop i nokiu 3310.

Ne postoji 11 SE nego SE2 je iz 2020 i SE3 tj. model iz 2022
Zar je bitno. Ajfon je u svakom slučaju bio za Rusko ili Azijsko tržište i ja sam bio jako razočaran. Jedino što mi se svidelo na njemu bio je zum. Moj sadašnji Samsung ima isto vrhunski zum. U stanju je da kvalitetno zumira sliku do najsitnijih detalja. E isto je mogao i taj Ajfon, svime ostalim sam bio jako razočaran.

Zar je bitno. Ajfon je u svakom slučaju bio za Rusko ili Azijsko tržište i ja sam bio jako razočaran. Jedino što mi se svidelo na njemu bio je zum. Moj sadašnji Samsung ima isto vrhunski zum. U stanju je da kvalitetno zumira sliku do najsitnijih detalja. E isto je mogao i taj Ajfon, svime ostalim sam bio jako razočaran.
Bitno zato sto je to najjeftiniji iPhone u ponudi novijih telefona.
Sad ne znam sta te razocaralo nista konkretno nisi naveo, ako mislis na fenseraj sto android forsira tu jeste IOS osakacen.

Ja koliko znam iOS dugo godina azurira svoj softver i na neke stare modele. Sa androidom to nije bas slucaj. Doduše konkretno moj Moto one action je sa 9 dosla na 11. To je uspeh. Poslednja zakrpa bila je na leto prosle godine.

Imam iPhone 8 i 13 mini, u isto vreme dobijaju update što je za telefon iz 2017. godine veliki uspeh. I verovatno će bar još jednu godinu dobijati sigurnosni update. Zato ih i volim, bolje da platim i znam da sam miran nego da menjam osrednji android na svake dve godine što može čak i skuplje da me izađe.

Imam iPhone 8 i 13 mini, u isto vreme dobijaju update što je za telefon iz 2017. godine veliki uspeh. I verovatno će bar još jednu godinu dobijati sigurnosni update. Zato ih i volim, bolje da platim i znam da sam miran nego da menjam osrednji android na svake dve godine što može čak i skuplje da me izađe.
Evo imam samsunga a10 od 2019. sa 2 giga rama perfektno radi :P
Nemam reklama ni spama, osim sto cerka sabskrajbuje na YT likove preko mog naloga pa mi iskacu obavestenja kad koji lik objavi nov klip :P
Radi mu android auto perfektno, pa mogu da ga prikacim na kola :p

Back