iPhone - help

belly

Početnik
Poruka
1
Ljudi, imam problem,
ortak mi pali za New york, pa sam mislio da mu dam kes da mi tamo uzme iPhone....
Sta vi mislite o tome, i imate li neki predlog na sta da obrati paznju prilikom kupovine...
POZDRAV!

Samo da nema softver 3.1 jel on ne moze da se otkljuca jos i pitanje kada ce moci, svi softveri pre toga mogu da se otkljucaju. Problematican je i 3GS, koliko ja znam i ako ima 3.0 softver otkljucan u slucaju da ti padne sistem neces moci da uradis restore ponovo na 3.0

A da zaboravi, najbolja varijanta je da ti uzme sim free iphone jel su oni otkljucani fabricki za sve mreze, jedino je problem sto su mnogo retki a i kad ih nadjes malo skuplji

Poslednja izmena:
Samo da nema softver 3.1 jel on ne moze da se otkljuca jos i pitanje kada ce moci, svi softveri pre toga mogu da se otkljucaju. Problematican je i 3GS, koliko ja znam i ako ima 3.0 softver otkljucan u slucaju da ti padne sistem neces moci da uradis restore ponovo na 3.0

A da zaboravi, najbolja varijanta je da ti uzme sim free iphone jel su oni otkljucani fabricki za sve mreze, jedino je problem sto su mnogo retki a i kad ih nadjes malo skuplji

Ma najkasnije za mesec dana ce izaci novi softver,tako da nije nikakav problem za otkljucavanje!
A sto se tice sim free iphone ne znam da li znas da za njih vazi samo godinu dana garancije,dok za ove "kodirane" vazi 2 godine!;)

Back