SRBE NA VRBEfosilvaso:BOŠNJAKE pod VOĆNJAKE
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SRBE NA VRBEfosilvaso:BOŠNJAKE pod VOĆNJAKE
vispak:SRBE NA VRBE
vispak:SRBE NA VRBE
vispak:to diretore..pozeljno je da chitash shto vishe Alijinu Deklaraciju,u stvari pozheljno je da chitaju svi srbalji
EH,VELI ON..JA GA KRSTIM A ON PRDI..TAKO I OVA TVOJA PRICHAdiretore:Moramo da vratimo ove Srbe muslimanske vjeroispovjesti na pravi hriscanski put, rahmetli je to sam uvidio
vispak:EH,VELI ON..JA GA KRSTIM A ON PRDI..TAKO I OVA TVOJA PRICHA
istraga:Na Božić, pre zore, 1707. god., pobili su oni ćeklićke i cetinjske Turke sve, koji ne htedoše da se pokrste. Akcija je s crnogorske strane prošla bez ikakvih težih žrtava; ranjen je bio samo jedan vladičin momak.
Владика црногорскиdiretore:prdi ti koliko hoces, uglavnom to i radis
Ponovice se ovo
Моје виђење туркиња:vispak:moje vidjenje turko srba i pravih srba...pa da vas razvrstam po naucnim disciplinama...
„geografski: pravi-Srbi su u vecim gradovima vecinom, sjevernije i zapadnije od geografskog centra Srbije. juzna pruga i istok vise ka Turko-srbima, zadnje oslobodjeni.
obrazovno: pravi Srbi su bolje obrazovani ali to ne znaci da Turko-Srba nema sa fakultetskom diplomom.. ili falsfikatom iste.. ali mahom je nedovrseni fakutet ili srednja sprema. obrazovno Turko-Srbin rijetko zna vise od par rijeci ruskog ili engleskog, nije putovao ili otputovao ali josh uvijek zivi u svom neobrazovanom mentalnom selu... pravi Srbin cita i zna dosta.. ali zato zna kakav je svijet. turko-srbin cita samo ono sto vec zna ili ono sto potvrdjuje njegovu vec zabarikadiranu predstavu svijeta.
mentalno: turko-srbin; oportunista, nedokazan, krvolocan, mrzi Albance, Hrvate, i Bosnjake kao i sve ostale narode sa izuzetkom par kada je dobre volje; dakle ksenofobican, vidi srbiju do Tokija, masta o danu kada ce da kolje ili drugi njega da za njega kolju. pravi Srbin chesto gaji optimisticu sliku o metamorfozi turko-Srba.
vojska: turko-Srbi su pripadnici svih miltantnih formacija. u cetnicima onaj ratobroniji koljacki dio turbo-Srba je bio aktivan ali ima ih u partizanima takodje u velikom broju. kada je do klanja, paljenja i ubijanja sve ih podsjeca na Azijske stepe, Dzingis Kana, Sulejmana Velicnstvenog i ubijanja.. turko-Srbin pripadnik paravojnih ali i vojnih i bezbjednosnih formacija... pravi Srbin se trudio da sto prije ode od rata, nekad milom ili silom regrutovan.
muzika: turko-Srbin voli sve orijentalno od Cece do Halida... ponekad kada zeli da izgleda sofisticiraniji hvali se da voli i ”pravu srpsku„ muziku..ali je ta obicno orijentalnije varijante, sto juzniju to bolje..
politika i partijska pripadnost: danas turko-Srba ima mahom po SRS i partiji Karica ali turko-Srbin moze da se nadje u ex-DOS-u, jer kao sto rekoh oprtunizam je znacajna karakterstika ina... turko-Srbin mahom glasao za Slobu i Sesalja i po neki put..shto ne smije sebi da prizna i za Vuka..; danas se dvoumi izmedju Karica i Seselja... pravi Srbin glasao za DOS-ovce i za Vuka jednom sto isto ne smije da prizna ni da oprosti sebi.
porodica: turko-Srbin voli da mu zena kuha, pere, pegla, itd..... povremna vaspitno popravna za zensko nije na odmet tek da se zna ko je ko u kuci... turko-Srbin voli porodicu ali jos vise svaleraj mada najcesce ostane samo u mislima i laznim hvalisavim pricama drugarima iste sorte.. porodica pravog Srbina zdrave, lijepo vaspitane, neogovaracke, spremene da ucine, pomognu, vesele, ...
narav: turko-Srbin voli da se izvali u kafanu, zadimi, napije se i razbija kad stigne a narocito uz turko-muziku... voli masno, slasno... iznutrice i zacinjeno je kuhinja koja je nekim u genima sa Mongolsko-Turskih azijski stepa i pohoda. turko-Srbin je prijek, svadljiv, ima veci repertoar psovki nego ostalih reci,...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pa nek se svako od vas prepozna ovdje.. nazdravlje i uzivajte..
tako je i ja kazem svi utukurciPROGRAMER 2005:Моје виђење туркиња:
Прво попуши
Друго *****
Треће пуши
Највише волим да ***** туркиње јер замишљам да су ми сви турци набијени на к....
diretore:Moramo da vratimo ove Srbe muslimanske vjeroispovjesti na pravi hriscanski put, rahmetli je to sam uvidio
Жели превише му смрди лој па се сетио свињетине!eremita:Еееееееееееееееее.... па вала.... нек' је са срећом !!! :razz:
Па како то раније нисмо увидели да овај виспапак у ствари жели да се врати Православној вери... :razz:
fosilvaso:hvala diretore! Još jedan dokaz greške naših predaka jer njegovu porodicu tada nisu poslali u Tursku...koliko li je Srba stradalo ovih godina radi takvog propusta!!???