Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.451
Zanima me ako je neko imao iskustvo da je koristio više Google naloga sa istog uređaja. Ja sam koristio 2 i nisam imao problema sa laptopa. E sad šta bi se desilo ako bih napravio još 5-6 naloga da pomognem mom prijatelju da mu popravim prosek ocena na Google Review-u? Nekoliko zlonamernih ljudi su ga ocrnili bez preke potrebe i sad bi mu dobro došlo da neko napiše pohvalu i da 5 zvezdica a ja sam dobar u duši ne bi me mrzelo da mu pomognem
Sad pitanje je da li Google može da skonta da sam to ja ako menjam IP adresu (na primer nakačim se na neki besplatan WiFi u kafiću) a da i dalje pišem sa istog uređaja? I da za svaki Google nalog korisitm drugu IP adresu. Da li VPN može to da mi reši? Ne bih voleo da me suspenduju bez potrebe.
Sad pitanje je da li Google može da skonta da sam to ja ako menjam IP adresu (na primer nakačim se na neki besplatan WiFi u kafiću) a da i dalje pišem sa istog uređaja? I da za svaki Google nalog korisitm drugu IP adresu. Da li VPN može to da mi reši? Ne bih voleo da me suspenduju bez potrebe.