BlackVanilla
Početnik
- Poruka
- 6
Već neko vreme jedna nepoznata osoba me uznemirava na gmailu, šalje eksplicitne slike, poruke uz pretnje da će mi uništiti život i slično. Da li je moguće utvrditi IP adresu pošto je u pitanju gmail?????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je vise puta pokusano da se neko prikljuci na mo Gmail,ali kod mene je aktivirana Gmail-ova zastita i odmah mi pokaze sa koje je IP adrese pokusano da kontaktira moj mail.
Već neko vreme jedna nepoznata osoba me uznemirava na gmailu, šalje eksplicitne slike, poruke uz pretnje da će mi uništiti život i slično. Da li je moguće utvrditi IP adresu pošto je u pitanju gmail?????
Da sam na tvom mestu ne bih ulazio u to. Napravi novi mail a ako se to nastavi nadji nekoga ko ima sirok asortiman skillova da ti pomogne. Nema nista od nase policije. Nazalost ne znam dovoljno o temi da ti kazem nesto vise.Već neko vreme jedna nepoznata osoba me uznemirava na gmailu, šalje eksplicitne slike, poruke uz pretnje da će mi uništiti život i slično. Da li je moguće utvrditi IP adresu pošto je u pitanju gmail?????
Da moguće jeVeć neko vreme jedna nepoznata osoba me uznemirava na gmailu, šalje eksplicitne slike, poruke uz pretnje da će mi uništiti život i slično. Da li je moguće utvrditi IP adresu pošto je u pitanju gmail?????
Da joj ne saljes ti? xDnekome si zgresila debelo. nek nastavi da salje,zasluzila si!