Koji ti je router ?
TMAC Technitium MAC Address Changer je program ..jel si taj nasao ??
Tp Link TL-WR543G, mislim da sam ti vec jednom rekao al ajde
Ma jok, nije taj program, al sta ce mi on sada nevredi mi nista...
@Platin i Dujkenujkeme
Moja situacija je sledeca, vidim da ste se zabunili pa da pojasnim, ja primama bezicni signal od telekomovog adsl modema na moj Tp Link TL-WR543G ruter..., tom telekomovom adsl modemu i racunaru na kom on radi nemam pristup.
Meni treba sve to da promenim da neki debilni debilcici nebi mogao vise da me banuje, postavljao sam neke stvari i presao dozvoljenu granicu (nebitno) i sada kako god se okrene i ja napravim novi nick sa drugom IP adresom on me nadje, pa pretpostavljam da je preko MAC adrese kako je ranije navedeno, sve ovo radim jer mi je to jako bitno da nije nebi se akao oko ovoga !
Sada dobio sam odgovor da nista ne dobijam promenom mac adrese, da to kao nemoze niko da vidi od admina na forumima i tako...
,,MAC adresa tvog mreznog interfejsa ide samo do prvog rutera. Dalje od tog rutera je vidljiva samo njegova WAN MAC adresa sve do njemu narednog rutera i sve tako dalje od rutera do rutera. Cisto sumnjam (u stvari, znam da ne moze) da bilo koji administrator bilo kog foruma moze da ti vidi MAC adresu tvog mreznog interfejsa ili tog TL-WR543G, pa cak ni ADSL modema...''
Kako me onda stalno nadje i banuje *** ?