"Inzko je mrtav, Cigani i muslimani u logore"

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
f3b7258a73f9b784f9077dc509a55367.jpg

U prijedorskom naselju Čirkin Polje, na dijelu betonske ograde, osvanuo je grafit "Inzko je mrtav, Cigani i muslimani u logore".
Ispisan je auto-sprejom na spoljašnjem dijelu betonske ograde firme "Sanprom Trade", koja je u vlasništvu Sime Švrake.

Policiji je ovo krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne ili vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti prijavljeno jučer oko 9.00 sati.

U Prijedoru je jučer obilježen Dan logoraša BiH, u organizaciji Saveza logoraša BiH, a ovaj skup danima je izazivao protivljenje općinskih vlasti, te predstavnika boračkih udruženja u RS-u.
(fena)

Kako na osnovu jednog grafita koji se negde pojavio sudis o celom narodu.To je ono sto se Srbima protura vec godinama,konstantno pokusavate da nam nabijete krivicu tamo gde za to nema osnova kako bi lakse progurali svoje ideje i planove. Nemam nista protiv muslimana a ti si najobicniji provokator.Ako vec pricas o mrznji stani ispred ogledala pa se malo zamisli.

Ovo sto zeli Dodik je velika greska jer amerika i svijet nece dati da se Republika Srspka otcjepljuje jer to je nesto sto muslimani ne zele i oni zele da se postuje Dejtonski sporazum.Ipak ovo je dokaz kako zive jadni Romi u Republici Srpskoj i kako zive malobrojni povratnici muslimani u tom entitetu.To je grijehota pomisliti sto im rade fasisti.Vidite li da je ovo dokaz da je cetnicki pokret imao svoju ideju da se i Romi izbrsiu sa lica zemlje i to je jedna istina.

Ovo sto zeli Dodik je velika greska jer amerika i svijet nece dati da se Republika Srspka otcjepljuje jer to je nesto sto muslimani ne zele i oni zele da se postuje Dejtonski sporazum.Ipak ovo je dokaz kako zive jadni Romi u Republici Srpskoj i kako zive malobrojni povratnici muslimani u tom entitetu.To je grijehota pomisliti sto im rade fasisti.Vidite li da je ovo dokaz da je cetnicki pokret imao svoju ideju da se i Romi izbrsiu sa lica zemlje i to je jedna istina.

Boli dupe Srbe sta amerika i svet misli, valjda se ta amerika i taj svet zalazu za demokratiju, zar referendum nije demokratija? Mani ti ameriku, digla ona ruke od balkana, spremi se da cujes vest, REPUBLIKA SRPSKA NEZAVISNA DRZAVA!
Ako ti to smeta, kao sto sam vec rekao, kupi kartu za tursku i tamo se divi, tamo ljubi svoju bracu. Dosta nam je vas turaka na balkanu!

Boli dupe Srbe sta amerika i svet misli, valjda se ta amerika i taj svet zalazu za demokratiju, zar referendum nije demokratija? Mani ti ameriku, digla ona ruke od balkana, spremi se da cujes vest, REPUBLIKA SRPSKA NEZAVISNA DRZAVA!
Ako ti to smeta, kao sto sam vec rekao, kupi kartu za tursku i tamo se divi, tamo ljubi svoju bracu. Dosta nam je vas turaka na balkanu!

Samo vam kazem nemojte se igrate vatrom jer se mozete opeci.Povucite vi odluku o raspisivanju referenduma dok jos nije kasno.

A i bombardovanje Libije je demokratija :D Nema sta :D

U prijedorskom naselju Čirkin Polje, na dijelu betonske ograde, osvanuo je grafit "Inzko je mrtav, Cigani i muslimani u logore".
Ispisan je auto-sprejom na spoljašnjem dijelu betonske ograde firme "Sanprom Trade", koja je u vlasništvu Sime Švrake.

Policiji je ovo krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne ili vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti prijavljeno jučer oko 9.00 sati.

U Prijedoru je jučer obilježen Dan logoraša BiH, u organizaciji Saveza logoraša BiH, a ovaj skup danima je izazivao protivljenje općinskih vlasti, te predstavnika boračkih udruženja u RS-u.
(fena)

линк?

Ignorisite ovog Minga,tu je sa zadatkom da nas provocira.

Mingo
Razmisljam o Islamu
Domaćin

Učlanjen:
03.09.2010.
Pol:
muški
Reputaciona moć:
11
Re: Loše zdravstveno stanje Hosnija Mubaraka
Mene ne interesuje sto ce neke muslimanke iz Sandzaka u Beogradu stajati na Srpsku kitu jer one mogu cak i da mijesaju na Srpskoj kiti ali cinjenica je da se one nikada nece udati za Krscanina i da ce uvijek traziti muslimana za muza a to je bitno.Sta mene briga da li je moja zena muzla Srpsku dugacku kitu kad ce mene uzeti za muza i prethodno otici kod doktora da sasije ranu jer su se prethodno Srbi pisali po njenoj rupi.
Poslednji put ažurirao/la Mingo : danas u 20:24

Mingo
Razmisljam o Islamu
Domaćin

Učlanjen:
03.09.2010.
Pol:
muški
Reputaciona moć:
11
Mene ne zanima da li je muslimanka bila luda kad se tucala sa Srbinom jer mene ne interesuje da li je pusila i da li je vristala od srece.Jer sve se moze medicinom sanirati.Meni je glavno da muslimanke nece postati vase supruge jer one ce biti supruge samo muslimanima.

Mingo
Razmisljam o Islamu
Domaćin

Učlanjen:
03.09.2010.
Pol:
muški
Reputaciona moć:
11
Kad se vodi ljubav onda se vrcka dupetom naprijed nazad i zatim dolazi kiti od slatkoce da piski i on se popisa u zeninu rupu a zatim poslije devet mjesci dodje beba na svijet.Inace nama muslimanima je naredjeno da zenimo sve cure i one koje su se proburazile i one koje to nisu samo da ne bi prijesle u Krscanstvo.

Mingo
Razmisljam o Islamu
Domaćin

Učlanjen:
03.09.2010.
Pol:
muški
Reputaciona moć:
11
Dok se ne popisas u zeninu rupu nema bebe.Ne moze da se zacne beba ako se ne popisas u njenu rupu i to da kita bude duboko zaronjenja u zeninu rupu.U toku pisanja pjena preliva iznad zenine rupe jer to je dokaz da muskarac ima dosta sjemena.

Mingo
Razmisljam o Islamu
Domaćin

Učlanjen:
03.09.2010.
Pol:
muški
Reputaciona moć:
11
I poslije pisanja u zeninu rupu kita se polako vadi iz zenine rupe i izlazi jedna masna kita koja kao da se najela zavrsila posao.
Ne obrisem kitu nego odem zajedno sa zenom u kupatilo i lijepo se okupamo kao pravi muslimani uzimajuci Gusul Kupanje a to je vjersko kupanje po Islamu.

Mingo
Razmisljam o Islamu
Domaćin

Učlanjen:
03.09.2010.
Pol:
muški
Reputaciona moć:
11
Taj Cika izbacuje sok koji moze da napravi bebu.Kad se taj sok pomijesa sa zeninom rupom onda nastaje beba.Zene treba da su svjesne da trebaju upijati ovaj sok.

Smaras covece sa tim islamom! Govoris da nijedan musliman nece uzati hriscansku veru ali ja sam nasao jedan podatak koji govori da veliki broj muslimana dolazi u Rusiju samo zbog jednog razloga, da prigrli hriscansku odnosno pravoslavnu veru!

No, mi Srbi nismo fasisti, mi smo se protiv toga borili, to okrivi ove rvate, oni su zajedno sa nemcima.

Poslednja izmena od moderatora:

(fena)

Strasno !!!!
U manjem bh.entitetu vlada izrazita rasna, vjerska i medjunacionalna mrznja.

Poslednja izmena:
Back