Investicioni zlato

Ledeni čika

Primećen član
Poruka
716
Ima li neko iskustva sa štednjom kroz investiciono zlato?
Znam da kod nas nije zakonski regulisano, ali me zanima da li je neko kupovao u zemljama u okruženju.

Veoma sam zainteresovan, svako iskustvo je dobrodošlo.

Poslednja izmena:
A kako za carinu? Da li i koliko moze da se unese u zemlju?

Гледај да те ухвате, то је најбољи савет.

- - - - - - - - - -

https://tavex.dk/en/... To ti je najveća kuća severa koja se bavi zlatom..kupiš koliko hoćeš kilo tona gram.. Otvoriš bank box u nekoj od zemalja i nema potrebe da nosiš bilo gde..cena box za godinu dana je negde oko 40-60evra

Мислим да је паметно да злато држиш код себе и уз себе, злато служи као сигурна вредност у кризама, ако дође до неке кризе прво што ће се десити је да ћеш остати без тог злата кога држиш тамо негде ко зна где.

Otidji u Austriju,Njemacku ili Sloveniju u bilo koju banku u EU drzavama,das pare i pasos oni tebi daju zlato i ajd zdravo
Od kako je hrvatska usla u eu ima i u hrvatskoj ,samo ne znam jesu li njihove banke pocele prodaju kako se to radi po cijeloj EU ali znam da imaju firme koje se time bave pogledaj ovaj sajt http://plemenit.hr/

Ako dodje do bas velike krize,anarhije,nuklearnog rata ili zivih mrtvaca onda ce najvise vrijediti konzerve hrane i flase vode i slicne vrijednosti.

Кад се Србадија повлачила преко Албаније, они који су имали злато могли су од Албанаца да купе храну, остали су могли да цркавају од глади..

Кад се Србадија повлачила преко Албаније, они који су имали злато могли су од Албанаца да купе храну, остали су могли да цркавају од глади..

Ima istine ali u svakom slučaju pare treba prvenstveno ulagatui u znaje.To Vam je jedini zaštićeni kapital gde je neko siguran da neće doći do pljačke,krađe ili oduzmanja kako je prošlost pokazala.

Pare da mlatiš,ko dutkinje.Dobro znanje zlata vredi pogotovu ukoliko okolina nema isto dobro znanje,taj nema ni neku konkurenciju.Ovdi je već velika konkurencija jer svi su dobri pa onda se ponovo sortira naj naj-bolje tipa Federer Djoković i slični.

А ко ће теби да да знање које нема нико око тебе да само ти млатиш паре?

А ко ће теби да да знање које нема нико око тебе да само ти млатиш паре?

Možda se nismo razumeli to važi samo za onog ko ulaže u znanje i ovlada dobro u nekom zanimanju a lično mora da vidi gde će "ukrasti neki zanat".Uzmite Djokovića ne prolazi baš loše.Ovi drugi Tipsarević,Ana i neznam ko već( jer ne pratim sport) slabije znanje-slabije pare.

Možda se nismo razumeli to važi samo za onog ko ulaže u znanje i ovlada dobro u nekom zanimanju a lično mora da vidi gde će "ukrasti neki zanat".Uzmite Djokovića ne prolazi baš loše.Ovi drugi Tipsarević,Ana i neznam ko već( jer ne pratim sport) slabije znanje-slabije pare.

Не знам само каквим то знањем располаже Ђоковић, ради се о вештини, а не знању, вештини која уствари никоме не треба, али је спрега медија, приватних и државних компанија и прање огромних свота новца учинило да ударање лопте дрветом на коме је разапета мрежа буде једна од најпрофитабилнијих ствари у друштву.

Не знам само каквим то знањем располаже Ђоковић, ради се о вештини, а не знању, вештини која уствари никоме не треба, али је спрега медија, приватних и државних компанија и прање огромних свота новца учинило да ударање лопте дрветом на коме је разапета мрежа буде једна од најпрофитабилнијих ствари у друштву.

Pa tu je poenta najvažnije je da oni "mlate pare ko dutkinje" i to dok ih ne obori konkurencija.To Vam je uvek tako čak i kod pevca koji ne da svoje kokoške da se tu ne obrće koji drugi pevac.To drži dok ne dođe drugi jači.Ovo je takođe nešto slično svako se bori da mu bude bolje.

Back