Intrigantna osoba

Volim drugacije.
Ima jedna sto radi u jednom kaficu. Mlada je 23-24... Ali sva je svoja. U komsiluku mi je negde i nekad je sretnem kako seta psa i sa slusalicama ko dve ves masine da je stavila.
U glavnom pre neki dan prolazim pored jednog kafica i ona tu iskoci poskakujuci dok peva : aj need a hero dok je isla ta stvar iz tog kafica. Ali izraz lica, namunjen aerobik sprdnja i ozbilja u isto vreme.

Volim drugacije.
Ima jedna sto radi u jednom kaficu. Mlada je 23-24... Ali sva je svoja. U komsiluku mi je negde i nekad je sretnem kako seta psa i sa slusalicama ko dve ves masine da je stavila.
U glavnom pre neki dan prolazim pored jednog kafica i ona tu iskoci poskakujuci dok peva : aj need a hero dok je isla ta stvar iz tog kafica. Ali izraz lica, namunjen aerobik sprdnja i ozbilja u isto vreme.
Hahhaha ko dve ves masine :zcepanje:

Strava je, joa kovrdzava a nisu me do sada kovrdzave privlacile. Ali kod nje ima nesto tako da me magnetise. Izmamio sam joj cao sa osmehom skoro dok smo se u prolazu mimoisli. Ima facu "odjebi svete" i kako idemo sretose nam se pogledi i znas ono kad se zakljucaju, hteli ne hteli ostali smo tako nekoliko sekundi i gledamo se u oci. I kazem joj caos i ona uzvrati i oboje smesak. Uh evo leptirici me. A ne smem iz vise razloga....faaak

Strava je, joa kovrdzava a nisu me do sada kovrdzave privlacile. Ali kod nje ima nesto tako da me magnetise. Izmamio sam joj cao sa osmehom skoro dok smo se u prolazu mimoisli. Ima facu "odjebi svete" i kako idemo sretose nam se pogledi i znas ono kad se zakljucaju, hteli ne hteli ostali smo tako nekoliko sekundi i gledamo se u oci. I kazem joj caos i ona uzvrati i oboje smesak. Uh evo leptirici me. A ne smem iz vise razloga....faaak
Smiri se.razumem te brate sve

Koliko vas vozi/pali kad je neko tajnovit cudan a zanimljiv?cini mi se da je jednom vec bila ova tema ali ajde da obnovimo gradivo :)
No, no, and no! Volim transparentne ljude. Nikakvi smotuljci i zavijuci!
Volim čitati, slušati i gledati o intrigantnima, ali mi u životu nije potrebno to, šta više, nemam kapacitete za to.
Ne želim išta da se pitam u vezi osobe koja mi je poverena.
Mora mi reći šta mu je, kako se oseća, da li mu nešto smeta...
Ne interesuju me prećutne stvari, jer sam po struci i po rođenju komunikator i komunikolog. Šta nije izrečeno, često previdim, iako obražam pažnju.

Nikakve misterije, nikakve intrige. Zbog toga ne mogu da gledam turske serije: On nju voli, ona njega voli, ali treba im 100 godina da ustanove to, stalno neki nesporazumi. Like, nismo kornjače!

pridji joj, zivi se samo jednom, osim ako nemas ribu onda ruke sto dalje

Back