Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.009
Koliko vas vozi/pali kad je neko tajnovit cudan a zanimljiv?cini mi se da je jednom vec bila ova tema ali ajde da obnovimo gradivo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, bila je tema, al ne fali da se osveži@Nervirator sta je vama smesno gospodine?
karakter je najzgodnija stvar kod osobe, dzabe lepota ako je dosadna ko statua ili samo gleda u telefonKoliko vas vozi/pali kad je neko tajnovit cudan a zanimljiv?cini mi se da je jednom vec bila ova tema ali ajde da obnovimo gradivo![]()
Pa jel to razlog da se smeješ?Jooooj kad te dohvatim jednog dana sve vasDa, bila je tema, al ne fali da se osveži

Tačnokarakter je najzgodnija stvar kod osobe, dzabe lepota ako je dosadna ko statua ili samo gleda u telefon
te sto su malo cudne ali zabavne ili te imaju duh/zabavan karakter su uvek najbolje
malo ludosti to dodje kao secer u kafu
Ja pijem kafu bez šećeramalo ludosti to dodje kao secer u kafu
e jbg sad ahahahaJa pijem kafu bez šećera
Dobro, to smeškanje je nešto drugo, al neka sadPa jel to razlog da se smeješ?Jooooj kad te dohvatim jednog dana sve vas![]()
Znam ja sto se ti smeješ sad ti mislis kao i vecina da mene intrigira neki forumasDobro, to smeškanje je nešto drugo, al neka sad

Hahhaha ko dve ves masineVolim drugacije.
Ima jedna sto radi u jednom kaficu. Mlada je 23-24... Ali sva je svoja. U komsiluku mi je negde i nekad je sretnem kako seta psa i sa slusalicama ko dve ves masine da je stavila.
U glavnom pre neki dan prolazim pored jednog kafica i ona tu iskoci poskakujuci dok peva : aj need a hero dok je isla ta stvar iz tog kafica. Ali izraz lica, namunjen aerobik sprdnja i ozbilja u isto vreme.

Smiri se.razumem te brate sveStrava je, joa kovrdzava a nisu me do sada kovrdzave privlacile. Ali kod nje ima nesto tako da me magnetise. Izmamio sam joj cao sa osmehom skoro dok smo se u prolazu mimoisli. Ima facu "odjebi svete" i kako idemo sretose nam se pogledi i znas ono kad se zakljucaju, hteli ne hteli ostali smo tako nekoliko sekundi i gledamo se u oci. I kazem joj caos i ona uzvrati i oboje smesak. Uh evo leptirici me. A ne smem iz vise razloga....faaak
Ne zna on koliko su ti porasliPa jel to razlog da se smeješ?Jooooj kad te dohvatim jednog dana sve vas![]()
No, no, and no! Volim transparentne ljude. Nikakvi smotuljci i zavijuci!Koliko vas vozi/pali kad je neko tajnovit cudan a zanimljiv?cini mi se da je jednom vec bila ova tema ali ajde da obnovimo gradivo![]()
Ne baš.Znam ja sto se ti smeješ sad ti mislis kao i vecina da mene intrigira neki forumas![]()
Onda ne znamNe baš.

pridji joj, zivi se samo jednom, osim ako nemas ribu onda ruke sto daljeStrava je, joa kovrdzava a nisu me do sada kovrdzave privlacile. Ali kod nje ima nesto tako da me magnetise. Izmamio sam joj cao sa osmehom skoro dok smo se u prolazu mimoisli. Ima facu "odjebi svete" i kako idemo sretose nam se pogledi i znas ono kad se zakljucaju, hteli ne hteli ostali smo tako nekoliko sekundi i gledamo se u oci. I kazem joj caos i ona uzvrati i oboje smesak. Uh evo leptirici me. A ne smem iz vise razloga....faaak
Ne zna,molim te objasni mu ko je Toxy i koliko je jakaNe zna on koliko su ti porasli
Palim se na dobre ženske. Meni su one dovoljno zanimljive i tajanstvene.
Ne staj na mukupridji joj, zivi se samo jednom, osim ako nemas ribu onda ruke sto dalje