Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...pa mislim da se podrazumeva da je njemu opran, obzirom da je forumash...Vidi ti njega![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa mislim da se podrazumeva da je njemu opran, obzirom da je forumash...Vidi ti njega![]()
...da skratim...
...kazze Perica uchiteljici " moj tata ima dve pishe "
...ozarena uchiteljica : " kako dve Perice" :shock:
...znachajno Perica: " pa ima jednu malu, s' kojom pishki i ima jednu veliku s' njom mama pere zube svako jutro"...![]()
Da li u intimnu higijenu spada i odrzavanje genitalnih predela bez dlacica? Sta mislite o tome?
aj bas mi drago sto svi dele izgled sadrzaja svojih gaca sa forumasima...nemojte nikako da stedite na detaljima!Greshish. Tema je bez dlaka![]()
A što i ti ne dodaš nešto?aj bas mi drago sto svi dele izgled sadrzaja svojih gaca sa forumasima...nemojte nikako da stedite na detaljima!![]()
![]()
aj bas mi drago sto svi dele izgled sadrzaja svojih gaca sa forumasima...nemojte nikako da stedite na detaljima!![]()
![]()
...da skratim...
...kazze Perica uchiteljici " moj tata ima dve pishe "
...ozarena uchiteljica : " kako dve Perice" :shock:
...znachajno Perica: " pa ima jednu malu, s' kojom pishki i ima jednu veliku s' njom mama pere zube svako jutro"...![]()
(nemoj da prizivas, neko ce jos ozbiljno i shvatiti)
hihihi
ne ne hvala!
Da li u intimnu higijenu spada i odrzavanje genitalnih predela bez dlacica? Sta mislite o tome?
Otkud znam...kupam se samo u Julu mesecu....
onda nam javiš u julu je li palo "održavanje" ili ne....
![]()
ajmo pokazati solidarnost....skupljamo pare za kosilicu za travu.....
humanitarci forumaši na djelu...![]()