Intervju Milorad Dodik: Nema zajedničke države ako je ljudi ne doživljavaju tako

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930
izvor : http://www.tacno.net/Novost.aspx?id=9253

Između ostalog, čovek sa čeličnim belim bubrezima izjavio je:

*Vi ne biste u Evropsku uniju?

Ka Evropi treba da se krećemo oprezno i da ne dovodimo u pitanje našu autonomiju zbog nekih kvazievropskih reformi.

*Reforme koje zahteva EU nazivate kvazievropskim reformama?

Ovde je najomraženija reč reforme. To je sinonim za promene, kod mnogih, a kod nas je to sinonim za prevaru.

*Zahtevajući demokratizaciju društva, EU želi da vas prevari?

Kada stranci govore o reformama, onda znamo da sledi neka sledeća prevara, koja treba da nas dovede u poziciju da izgubimo ovlašćenja, i to bi još trebalo da učinimo dobrovoljno. Reforme u okviru RS mi ćemo provoditi, a reforme koje menjaju politički sistem, nama nisu potrebne.

Milorad Dodik , čovek koji sme da kaže ono što drugi ne smeju da pomisle :ok:

Ma svaka mu cast...
biljana.jpg

Cek, cek jel ovo bese ona baba koja nas je zavila u crno... Sta ce najveci srpski politicar sa njom...

Dodik zna sta su Srbi i ko su Srbi a deluje mi ko Tito nekad.Neskolovan ali sve ima u glavi.Evo sta se nekad i sad mislilo o Srbima.
‎1.Генерал Немачке војске Алфред Вон Макенсен 1912-1915 "Срби су најбољи војници балкана,опасан и ратоборан народ,храбри борци и поносни људи"
2.Хитлер 1937 "Србе не волим,али их ценим и поштујем јер су храбар народ"
3.Турски султан Сулејман 1495-1566 "не дај Боже да се Срби сложе"
4.Немачки цар Вилхем други у првом светском рату "Дајте ми Српску војску и ја ћу победити овај рат"!
5. Садам Хусени:"Дајте ми 1 000 000 Срба и освојићу свет"!
6.Борис Тадић 2006:"Шта ће нам војска"?!

Dakle, ako izjavljujete da se muslimanima ne može verovati, dok istovremeno negirate postojanje genocida...

Objasnio sam u kom kontekstu sam rekao to, da se ne može verovati Bošnjacima. Šta ti sad meni uvaljuješ to? J... se malo! ***** ti...:):):)

Ово је задњи одговор Додика на провокативно питање новинара/ке!:)

Poslednja izmena od moderatora:
Dodik zna sta su Srbi i ko su Srbi a deluje mi ko Tito nekad.Neskolovan ali sve ima u glavi.Evo sta se nekad i sad mislilo o Srbima.
‎1.Генерал Немачке војске Алфред Вон Макенсен 1912-1915 "Срби су најбољи војници балкана,опасан и ратоборан народ,храбри борци и поносни људи"
2.Хитлер 1937 "Србе не волим,али их ценим и поштујем јер су храбар народ"
3.Турски султан Сулејман 1495-1566 "не дај Боже да се Срби сложе"
4.Немачки цар Вилхем други у првом светском рату "Дајте ми Српску војску и ја ћу победити овај рат"!
5. Садам Хусени:"Дајте ми 1 000 000 Срба и освојићу свет"!
6.Борис Тадић 2006:"Шта ће нам војска"?!
:rotf::rotf::rotf:

- Када кажете да се муслиманима не може вјеровати, шта је то, ако није фашизам?

Не можете ви да извлачите причу из контекста, и то пласирати. Ријеч је била о чињеница, или ви очигледно не познајете ситуацију, које говоре о томе. Да БиХ нема уставну надлежност за суд, и да су суд и тужилаштво БиХ служили као мјесто за политичко моделирање Босне и Херцеговине у прошлости, кроз различите случајеве, по правилу, према Србима и према Хрватима. Имајућу и виду да се у готово сваком процесу појављују Бошњаци, као они који воде такве процесе и моделирају их са одређеним бројем странаца. Шта ви онда очекујете?

- Рекли да се, цитирам, муслиманима не може вјеровати. Због тога питам. Да ли сте свјесни могућих посљедица таквог приступа? То је слично као када дајете изјаве којима се негира геноцид у Сребреници, који је као чињеница потврђен...

Ко је то потврдио?
- ... према налазима међународних судова... То је, уосталом признала и Србија...

Видим ја на шта ви гурате.

- Дакле, ако изјављујете да се муслиманима не може вјеровати, док истовремено негирате постојање геноцида...

Објаснио сам у ком контексту сам рекао то, да се не може вјеровати Бошњацима. Шта ти сад мени уваљујеш то? ...и се мало! Псујем ти...
http://www.24sata.info/vijesti/bosn...zasto-moze-vjerovati-Bosnjacima-Jeb-malo.html

Додик се није снашао најбоље. Почели су да га клизају већ од почетка, заменом теза: ако ниси за унитарну Босну - ти си уствари против уласка у ЕУ, што једно са другим нема везе: Србију деле да би ушла у ЕУ, деле Белгију, оће да черупају Кипар и Каталонију - а Босна да мора да с еуједини, јер само уједињене државе могу у ЕУ.

Даље: ако кажеш да се муслиманима не може веровати - ти си дакле фашиста? Ту је Додик требао одмах да се заустави и да види са новинарима: хоће ли да зајбавају, или хоће интервју? Ем су побркали лончиће - национална нетрпељивост се зове шовинизам, а не фашизам. Осим тога - не може свако противљење муслиманима да се проглашава за фашизам, као рецимо и са Јеврејима.

И онда долазе до „негирања геноцида” - што је па подметачина 1.класе. Не постоји светиња која је неупитна - свака светиња се брани непрестаним преиспитивањем, а жртве (ако их је било) заслужују пуну и најјаснију истину. Свака недодирљива истина по правилу је обична лаж и то би чувари лика и дела Сребренице морали д аимају у виду.

Јако ми моодо што је суд у Хагу пресудио да је у питању геноцид? - нека неко прочита пресуде, нека прочита доказе - па ће видети да ту нема П од Права и Правде, нити пресуде имају везе са изнетим доказима и утврђеном истином. Хашке пресуде су по моделу вука и јагњета: „јес да ми не мутиш воду, ал ћу ја ипак да те поједем”.

Докле некажњено да новинари, велики део политичара и медија да негира геноцид над Србима око Сребренице?

http://www.24sata.info/vijesti/bosn...zasto-moze-vjerovati-Bosnjacima-Jeb-malo.html

Додик се није снашао најбоље. Почели су да га клизају већ од почетка, заменом теза: ако ниси за унитарну Босну - ти си уствари против уласка у ЕУ, што једно са другим нема везе: Србију деле да би ушла у ЕУ, деле Белгију, оће да черупају Кипар и Каталонију - а Босна да мора да с еуједини, јер само уједињене државе могу у ЕУ.

Даље: ако кажеш да се муслиманима не може веровати - ти си дакле фашиста? Ту је Додик требао одмах да се заустави и да види са новинарима: хоће ли да зајбавају, или хоће интервју? Ем су побркали лончиће - национална нетрпељивост се зове шовинизам, а не фашизам. Осим тога - не може свако противљење муслиманима да се проглашава за фашизам, као рецимо и са Јеврејима.

И онда долазе до „негирања геноцида” - што је па подметачина 1.класе. Не постоји светиња која је неупитна - свака светиња се брани непрестаним преиспитивањем, а жртве (ако их је било) заслужују пуну и најјаснију истину. Свака недодирљива истина по правилу је обична лаж и то би чувари лика и дела Сребренице морали д аимају у виду.

Јако ми моодо што је суд у Хагу пресудио да је у питању геноцид? - нека неко прочита пресуде, нека прочита доказе - па ће видети да ту нема П од Права и Правде, нити пресуде имају везе са изнетим доказима и утврђеном истином. Хашке пресуде су по моделу вука и јагњета: „јес да ми не мутиш воду, ал ћу ја ипак да те поједем”.

Докле некажњено да новинари, велики део политичара и медија да негира геноцид над Србима око Сребренице?

Koliko uopće objektivno vrijede presude Tribunala u svijetu u kojem tvorci istog tog Tribunala vladaju isključivo izazivanjem i održavanjem kontroliranog intenziteta opće društvene anarhije???

http://www.6yka.com/index.php/rskolaps
Dno dna je sam predsjednik RS-a, on prića nebuloze a Entitet mu grca u dugovima i prijeti mu Grčki sindrom.
Meni je žao naroda u BiH koji trpi posljedice te politike pa i u tamo, koji će sve to "Pozlatiti".
Дно дна су изетбеговић и њему слични који су учествовали у геноциду над Србима у БиХ. Што се тиче дуга па ви сте дужни Србима у РС за Српске станове које сте отели . Суд у Стразбуру осудио вас да платите толико да бих вас одвело у банкрот а не РС:
http://enovosti.info/index.php?opti...1/Odluka/suda/u/Strazburu/mora/biti/provedena

Poslednja izmena od moderatora:
Дно дна су изметбеговић и њему слични који су учествовали у геноциду над Србима у БиХ. Што се тиче дуга па ви сте дужни Србима у РС за Српске станове које сте отели . Суд у Стразбуру осудио вас да платите толико да бих вас одвело у банкрот а не РС:
http://enovosti.info/index.php?opti...1/Odluka/suda/u/Strazburu/mora/biti/provedena
Procenat povratka privatne imovine u Federaciji i RS-u je preko 90%.
U RS-u uvode porez na imovinu i porodicama kompletno likvidiranim i na Podrinjskom području, tako je to "kvalitetno" odrađeno da nema kome da se vrati niti ima ko da plati porez nakon čega se po "Zakonu" ista upisuje u vlasništvo RS-a.
Znam znam i za ovo su krivi Izetbegović i muje.
http://www.6yka.com/bozicmarke

Procenat povratka privatne imovine u Federaciji i RS-u je preko 90%.
U RS-u uvode porez na imovinu i porodicama kompletno likvidiranim i na Podrinjskom području, tako je to "kvalitetno" odrađeno da nema kome da se vrati niti ima ko da plati porez nakon čega se po "Zakonu" ista upisuje u vlasništvo RS-a.
Znam znam i za ovo su krivi Izetbegović i muje.
http://www.6yka.com/bozicmarke
Normalno.Država mora da vodi brigu o napuštenoj imovini kad već vlasnici neće.

Back