Интервју – БОШКО: Овде владају УДБА, мафија и стране службе! Нема избора 21. јуна

Dobro sam shvatio i podržao.

Obradović je veoma kalkulisano ostrašćen jer je jedini shvatio da se protiv stvarno OSTRAŠĆENE hunte (koja iskorenjuje nekakvo seme zla po Srbiji) ne može boriti levicom na tastaturi a desnicom u šerpi čvaraka.

Boško je sve bolji.

Vidis, ovde se u startu ne slazemo. Jer ko dobije vecinu na izborima nije i ne moze da bude "hunta". Moze samo da bude manje ili vise legitimna vlast.
Ako bih tako mislila, onda bih i za 5-oktobarce trebalo da to mislim, a ne mislim, jer i njih nazivas huntom i olako baratas tim izrazom.
Bosko pokusava da se smiri,ali je to nemoguce,jer je stvarno,mnogima u vlasti potrebno zakucati na vrata i pitati dokle ce da zamajavaju i potkradaju ovaj narod.

To se tako ne radi, vec kroz novine, mitinge, pristojne Youtube emisije na kraju krajeva, a tacno je da opozicija nije dovoljno zastupljena u medijima....
A ako biraci i povrh toga vecinom ne zele Boska nego Vucica, onda se treba strpeti do nekih narednih izbora.

U strpljenju je spas a ne u nemirima. Tako je Vuk Draskovic hteo putem ulice da dodje na vlast, a sigurna sam da je to ostvario, da bi bio gori cak i od Milosevica iako sma tada u neiskustvu, to i sama zelela.

Vidis, ovde se u startu ne slazemo. Jer ko dobije vecinu na izborima nije i ne moze da bude "hunta".

Naravno da može.Hitler je još pre devedeset godina hakovao demokratiju dokopavši se apsolutne vlasti kombinacijom titranja i terora nad biračkim telom odnosno institucijama.

A kada uočiš taj šablon u svom okruženju vreme je za alarm.

Moze samo da bude manje ili vise legitimna vlast.

Ova ne može ni najmanje jer je pogazila sve civilizacijske norme i ismejala pravnu državu.

Ako bih tako mislila, onda bih i za 5-oktobarce trebalo da to mislim, a ne mislim, jer i njih nazivas huntom i olako baratas tim izrazom.

U poslednjih 75 godina mi imamo samo smenjivanje hunti na vlasti, o slobodi i demokataiji malo znamo jer smo pretežno funkcionalno nepismeni. Nije problem samo to što smo mi nepismeni već nam je vlast još nepismenija.

Naravno da može.Hitler je još pre devedeset godina hakovao demokratiju dokopavši se apsolutne vlasti kombinacijom titranja i terora nad biračkim telom odnosno institucijama.

A kada uočiš taj šablon u svom okruženju vreme je za alarm.

Ova ne može ni najmanje jer je pogazila sve civilizacijske norme i ismejala pravnu državu.

U poslednjih 75 godina mi imamo samo smenjivanje hunti na vlasti, o slobodi i demokataiji malo znamo jer smo pretežno funkcionalno nepismeni. Nije problem samo to što smo mi nepismeni već nam je vlast još nepismenija.
I sta znaci taj "alarm" u praksi (a sa nekim poredjenjima nimalo ne slazem)? Nazalost, ti si u manjini (za sada) sa svojim misljenjem, vecina smatra drugacije i to legitimna i legalna vecina.

Kad bude vecina mislila kao ti, onda ce biti drugacije. Do tada, mozes da se iselis negde ako ti se ne dopada i toliko, mogu i ja, jer za mene je gradjanski rat ipak najveci olosizam i poraz jedne nacije, a svaka pobuna koja nije zasnovana na vecini (na izborima), ide u tom pravcu. Radije bih se sklonila, nego do te mere mrzela na brata, uslovno receno.

I sta znaci taj "alarm" u praksi (a sa nekim poredjenjima nimalo ne slazem)? Nazalost, ti si u manjini (za sada) sa svojim misljenjem, vecina smatra drugacije i to legitimna i legalna vecina.

Kada prosta većina počne civilizovanoj manjini da nameće svoj društveni model to znači da su demokratska načela narušena a institucije blokirane.

Formalno demokratski izabrana vlast upravo u tom momentu postaje tiranija koja teži gušenju demokratije s namerom uspostavljanja monopola moći.

Time vlast postaje hunta a građanima daje pravo da svim raspoloživim sredstvima povrate slobodu koja im je uzurpirana.

Za konkretan slučaj smatram masovne proteste pod zahtevima kao što su deblokada institucija i medija sa nacionalnom frekvencijom, promena izbornog zakona i raspisivanje novih izbora za kraj godine odgovarajućim rešenjem.

Sve što je dobro u početku je manjina. Biti politička manjina u Srbiji je danas najispravniji stav jer većina nije pri čistoj svesti kao ni svi oni koji žele da se privale narodu na grbaču kako bi hunta napravila opoziciju po svojoj meri.

Kad bude vecina mislila kao ti, onda ce biti drugacije. Do tada, mozes da se iselis negde ako ti se ne dopada i toliko, mogu i ja, jer za mene je gradjanski rat ipak najveci olosizam i poraz jedne nacije, a svaka pobuna koja nije zasnovana na vecini (na izborima), ide u tom pravcu. Radije bih se sklonila, nego do te mere mrzela na brata, uslovno receno.

Pouna manjine je sasvim opravdana ukoliko joj je prethodio egzodus autohtonog stanovništva koji je pokrenula vlast svojom nesposobnošću ili zlom namerom tokom akcije iskorenjivanja zlog semena u Srbiji kako je to formulisala Maja G. Ako ta vlast ne vidi spas u zaustavljanju iseljavanja Srba već u migrantima koje je Zapad odbacii, mislim da tu više nema o čemu da se diskutuje. Povrh svega ta ista vlast je osporavala povratak dijaspori tokom histerije i stigmatizovala je preko režimskih tabloida.

Posle svega toga vlast može da popusti i ode ili da samo ode.

Na njoj je da izabere modus povlačenja.

Vidis, ovde se u startu ne slazemo. Jer ko dobije vecinu na izborima nije i ne moze da bude "hunta". Moze samo da bude manje ili vise legitimna vlast.

To se tako ne radi, vec kroz novine, mitinge, pristojne Youtube emisije na kraju krajeva, a tacno je da opozicija nije dovoljno zastupljena u medijima....
A ako biraci i povrh toga vecinom ne zele Boska nego Vucica, onda se treba strpeti do nekih narednih izbora.

U strpljenju je spas a ne u nemirima. Tako je Vuk Draskovic hteo putem ulice da dodje na vlast, a sigurna sam da je to ostvario, da bi bio gori cak i od Milosevica iako sma tada u neiskustvu, to i sama zelela.

Tako nekako. Izbori su jedini način, ulica ne dolazi u obzir.

Tako nekako. Izbori su jedini način, ulica ne dolazi u obzir.
A šta u slučaju kada vlast odbija da sredi biračke spiskove pa i mrtvi glasaju, kada blokira javni servis za opoziciju i osam godina vodi agresivnu kampanju satanizacije opozicije?

Back