Интервју – БОШКО: Овде владају УДБА, мафија и стране службе! Нема избора 21. јуна

Evo ko je najuznemireniji:

“Смеће бедно” – Владанка опет вређа опозицију са налога СНС

Чланица Председништва Српске напредне странке Владанка Маловић, после тиховања, вратила се у свом препознатљиво стилу на друштвене мреже и новим увредама почастила представнике опозиције.

Смеће бедно, уместо што лажеш као џукела и од Вучићеве деце правиш мете, боље ти је покриј се тим фашистичким ушима, јер ти и твоја олош екипа имате више слика са нарко дилерима него Пабло Ескобар. Него, шта ти ради овај талентовани ортак који је осуђиван само 14 пута”, упитала је Маловић лидера Двери.

“Фашистичке лоповчине”, “магарчине”, “џукеле”, само су неки од епитета којима је раније Маловић чашћавала представнике опозиције.

Vau..Podigao si nivo idiotizma potrebnog da budeš bot za ceo stepen.
Ti nekome ucitavas da je bot.:zcepanje: Visis dan -noc na krstarici i prenosis idiotluke sa srbininfo-a. Ranije su botovi barem mogli nesto sami da smisle, a sada su dosli do dna kace, kada je vrhunac sposobnosti copy paste. Nego, kako ces da objasnis samom sebi onu blamazu sa gladovanjem? Ispao je gluplji od Tome, a to nije lako.

A kad ustavokršiteljka sa pozicija vlasti poziva na iskorenjivanje semena zla po Srbiji to je onda sloboda izražavanja mišljenja a ne govor miržnje ili ostrašćenost?

A sto ti meni jednu ostrascenost pretpostavljas drugoj? Kao da je ijedna dobra?

Ako nisi shvatio, ja ne izlazim na izbore.

- Србијом управља криминални круг Удбе, тајне полиције, мафије, политичара и страног фактора. Они су права власт и они који заиста владају Србијом!

Ово у ексклузивном интервјуу открива лидер Двери Бошко Обрадовић, који је објавио своју нову књигу „Криминални кругови“.

На питање да ли је Обрадовићу неко из иностранства понудио да замени Вучића, наш саговорник одговара:

Двери су платиле цену независности. Нисмо имали ни финансијску подршку нити подршку странаца. Управо је то разлог зашто су распарчавали Двери и зашто до сада никада нисмо били на власти. Најгори је уцењен човек на власти. Ако је то услов, ја на власт нећу долазити – поручује Обрадовић.

Лидер Двери се залаже да се сваке године у Србији одрже референдуми о важним националним питањима.

– Не можете пред изборе као СНС да причате ми ћемо да поништимо и све споразуме за Косово, па после да потпишу Бриселски споразум.

Свака велика тема мора на референдум, а не само избори на четири године. Тема за референдум је мигрантска политика државе, као и присилна вакцинација.

Нисам против вакцинације, али хоћу да знам колико је безбедна вакцина којом се вакцинише моје дете. Људи сумњају колико је 5Г техонлогија штетна. Хајде док се не утврди колико је то штетно или не, да не уводимо 5Г. Такође, мини-хидроелектране. Да ли су људи за то да се реке гурају у цеви или не?

Исто тако и на локалном нивоу. Локална власт треба да пита народ где да уложи новац од пореза, а не да ради шта хоће, намешта буразерске послове само зато што је са лажним обећањима добила изборе.

Ми не знамо где се одлучује о судбини Србије. По свему судећи, Вучић одлучује са Сорошем о Србији. Ми имамо мафијашку организацију на челу државе која је обучена у политичке странке.

Чак је и у Ескобаровој Колумбији постојао непоткупљив Уставни суд, а Уставни суд у Србији ћути и прави се мртав још од Бриселског споразума, па све до противуставно уведеног ванредног стање и противуставних избора.

Обрадовић је у емисји изнео и ексклузивне делове из своје нове књиге „Криминални кругови“.

– Када је полиција ушла на плантаже у Јовањици она је затекла једног пуковника полиције које је све то обезбеђовао. Наравно, иза светске трговине трогом и иза мигрантске кризе стоји Сорош и обавештајне службе.

Ипак, геополитички свет се мења, све је више суверених држава и мислим да суверена може да поново постане и Србија. Проблем је што ова, а ни претходне власти то не желе, већ су уз помоћ Запада дошли на власт и онда распродају државу и враћају дуг.

Ми који хоћемо да сменимо власт ћемо на њу доћи без икаквог дуга према страном фактору. Данас такозвани демократски Запад подржава диктатуру Вучића. Ако Запад подржи овакве изборе не треба да се чуде што више нико неће подржавати ЕУ – истакао је Обрадовић.

Бошко је у емисији говорио и о томе да ли ће опозиција организовати велики протест на дан избора 21. јуна.

Погледајте и послушајте изузетно интересантан интервју са лидером Двери.

https://srbin.info/politika/intervj...esignal&utm_medium=push&utm_campaign=web_push

Poslušajte Boška,Njegoša našeg doba.Nema pošten čovek šta da traži na pokradenim izborima.Tražili ste novog neukaljanog čoveka koji je obrazovan i pametan.Evo ga,poslušajte ga.

Dveri nezavisne? Još jedna laž! U koaliciji su sa onima koji su ih do juče zvali fašistima. Kakav Njegoš? Nemoj da vređaš Njegoša!

Da nije Udbe, ne bi bilo ni Ace, ni Boškića...

Ali, ne brini, kao što već rekoh, Boškić je već u najužem izboru za Aleksandrovog naslednika...:per:

Za sada je na pravom putu.

Kakda bi Boško bio na vlasti bio bi još gori nego Vučić jer je bolesni ego manijak.

A sto ti meni jednu ostrascenost pretpostavljas drugoj? Kao da je ijedna dobra?

Ako nisi shvatio, ja ne izlazim na izbore.
Dobro sam shvatio i podržao.

Obradović je veoma kalkulisano ostrašćen jer je jedini shvatio da se protiv stvarno OSTRAŠĆENE hunte (koja iskorenjuje nekakvo seme zla po Srbiji) ne može boriti levicom na tastaturi a desnicom u šerpi čvaraka.

Boško je sve bolji.

Dobro sam shvatio i podržao.

Obradović je veoma kalkulisano ostrašćen jer je jedini shvatio da se protiv stvarno OSTRAŠĆENE hunte (koja iskorenjuje nekakvo seme zla po Srbiji) ne može boriti levicom na tastaturi a desnicom u šerpi čvaraka.

Boško je sve bolji.

Da sve je bolji u blamiranju samoga sebe.

Da sve je bolji u blamiranju samoga sebe.
Boškov štrajk glađu pokazao je svu mizeriju vlasti čak i onima koji u vanrednom stanju nisu videli ništa neobično.

Plasirao se u viši rang takmičenja.

Prekor pristrasnog patrijarha je samo pojačao činjenicu da je uozbiljio svoju priču.

Boškov štrajk glađu pokazao je svu mizeriju vlasti čak i onima koji u vanrednom stanju nisu videli ništa neobično.

Plasirao se u viši rang takmičenja.

Prekor pristrasnog patrijarha je samo pojačao činjenicu da je uozbiljio svoju priču.

I tu je baš bio dosledan.

Back