Da li za vas internet predstavlja bezanje od realnosti??Kada dolazite na chat,forum...ili sta vec...i zasto???
JaH_G|rL:Da li za vas internet predstavlja bezanje od realnosti??Kada dolazite na chat,forum...ili sta vec...i zasto???
nestvarno mozhda zato shto nije sve bash tako u stvarnosti... forum je drugachiji, ipak mozhesh videti kako neko misli, a opet... poenta je da se vecjina prikazuje kakva nije. hahaha, kao da tako nije i u RL (((Flame:a zasto bi net bio bezanje od stvarnosti?ne znam za mene ovde nema nista nestvarno...
dobro, ti si ti, a 'aj razmisli malo da l' svi tako rade. (8Flame:i ne chatujem sa nepoznatim ljudima vec samo s onima koji me znaju![]()
spring_storm:Najvise mrzim kad internet koriste, neke neshvacene i iskompleksirane osobe, koje beze od stvarnosti i nemaju ni jednog prijatelja...Takvi se obicno na internetu mnogo prave pametni i znaju da iritiraju, glume da su neko i nesto, a u stvarnosti su niko i nista i nemaju veze sa zivotom...
oh sta cemo s tolkim priznanjima prste svugde po forumu...al dobor je to...presli smo onaj deo ''ja sam alhoholicar'' (citaj manijak!) i sad ide ''i zelim da se lecim''Keeper:spring_storm:Najvise mrzim kad internet koriste, neke neshvacene i iskompleksirane osobe, koje beze od stvarnosti i nemaju ni jednog prijatelja...Takvi se obicno na internetu mnogo prave pametni i znaju da iritiraju, glume da su neko i nesto, a u stvarnosti su niko i nista i nemaju veze sa zivotom...
ehhhh. moja pricha.