Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
imam jedan veliki problem, neradi mi Explorer, opera, mozila,, ništa, kao da nebi bio povezan u internet, a ustavi jesam.Mirc i druge slične stveti rade normalno.Šta da uradim?
Pa ko ne zna sta da radi on format c:
E sad da budem iskren i ja sam nekoliko puta to predlozio.
E a sta ako ni to ne funkcionise? Sta onda formatirati
Ako imas dve particije (like me) mozes da formatiras C: i po 100X na dan (like me again ). Formatiranje C: je najpouzdanija procedura, mozda za nekog komplikovana - ali u svakom slucaju radi.
Ovaj isti prob. sam imao i ja i ako kod mene radi znaci radi i kod Pirata....
Ako imas dve particije (like me) mozes da formatiras C: i po 100X na dan (like me again ). Formatiranje C: je najpouzdanija procedura, mozda za nekog komplikovana - ali u svakom slucaju radi.
Ovaj isti prob. sam imao i ja i ako kod mene radi znaci radi i kod Pirata....
Da i onda kad zaglavis kao sto sam i ja zaglavio zini i jauci.
Sad za vikend moram da se cimam da palim za BG.
Ako postoji resenje ono je uvek bolje od onog cuvenog "format c".
Zasto?
1.format c si vec nauzio i samo gubis vreme sa time.
2.Kad nadjes neko novo resenje za probleme znaci da si nesto novo naucio i da si izgubio mnogo manje vremena nego sa formatiranjem.
3.formatiranju pribegavam samo u krajnjem slucaju, tj. kad mi sve zatupi i kad mi win poludi, onda ga malo procimam i sljaka ko lud, neko vreme...e sad ko mi je kriv kad cackam ono sto ne treba