N nemanja2835 Početnik Poruka 44 06.05.2026. u 12:14 - Internet #1 Koji se paket najvise isplati da se uzme za mobilni?
Memnom Elita Poruka 24.919 06.05.2026. u 12:58 - Internet #2 Nisam iz Srbije. Trebas dati malo vise informacija tipa koliko visis na netu itd. da bi dobio konkretniji odgovor. Na svom mobu imam najosnovnije, a i slepam se po kaficima na free wifi Pogotovo kada sam na putu se slepam tako.
Nisam iz Srbije. Trebas dati malo vise informacija tipa koliko visis na netu itd. da bi dobio konkretniji odgovor. Na svom mobu imam najosnovnije, a i slepam se po kaficima na free wifi Pogotovo kada sam na putu se slepam tako.
N nemanja2835 Početnik Poruka 44 06.05.2026. u 15:15 - Internet #3 Memnom: Nisam iz Srbije. Trebas dati malo vise informacija tipa koliko visis na netu itd. da bi dobio konkretniji odgovor. Na svom mobu imam najosnovnije, a i slepam se po kaficima na free wifi Pogotovo kada sam na putu se slepam tako. Kliknite za proširenje... Paaa treba mi dosta bas interneta
Memnom: Nisam iz Srbije. Trebas dati malo vise informacija tipa koliko visis na netu itd. da bi dobio konkretniji odgovor. Na svom mobu imam najosnovnije, a i slepam se po kaficima na free wifi Pogotovo kada sam na putu se slepam tako. Kliknite za proširenje... Paaa treba mi dosta bas interneta