Internet zavisnost

Dobar dan,

Imao sam prilike da se srecem sa ovom vrstom zavisnosti. Sta vi mislite da li je velicina zavisnosti zavisi od psihe coveka (ja mislim da jeste pa sam zato stavio u ovu temu) ili pak neceg drugog?

Poslednja izmena od moderatora:
Pa mislim da to nema veze sa lepotom, ili nekim fizickim izgledom coveka. Manje vise, dobijao sam odgovore, ja sam na FB zato sto se tamo nalaze svi moji prijatelji. Tako se pocinje, pa 10 min dnevno, pa 1 sat, pa 5 sati i to preraste u boles' :)

To ja kapiram kao neku vrstu khm "mode" koja mora da se isprati. Ne znam ... mozda gresim :) ?

Dobar dan,

Imao sam prilike da se srecem sa ovom vrstom zavisnosti. Sta vi mislite da li je velicina zavisnosti zavisi od psihe coveka (ja mislim da jeste pa sam zato stavio u ovu temu) ili pak neceg drugog?

A kako mislis psihe?ko ima problema uopsteno s mozgom lakse se navuce sta?mislim i da su se mnogo jaki navlacili samo su se lakse izvukli ko ja na pr:lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Dzordze pa sta ti onda radis na netu toliko ako je stetna?

Pa ja sam odavno na netu iz komercijalnih razloga skidanje muzike i sl..preko 10 god..ovde sam doso zbog oglasa i bzvz ostao..1 period sam i imao trip po ceo dan da postujem i da se sto pre vratim kad negde odem..al na srecu ko sto rekoh brzo sam se skino:lol:sad kad nije frka dodje mi ko razbibriga..mogu a i ne moram biti ovde..bilo sta i bilo gde bi pre nego na net..cista dokolica

Pa ja sam odavno na netu iz komercijalnih razloga skidanje muzike i sl..preko 10 god..ovde sam doso zbog oglasa i bzvz ostao..1 period sam i imao trip po ceo dan da postujem i da se sto pre vratim kad negde odem..al na srecu ko sto rekoh brzo sam se skino:lol:sad kad nije frka dodje mi ko razbibriga..mogu a i ne moram biti ovde..bilo sta i bilo gde bi pre nego na net..cista dokolica

Svaka ti čast na skidanju :lol:

Pa 41.000 poruka nije bas bezveze :hahaha:

Ja radije blejim u zid i vatam zjale. :lol:
Možda u tome i jeste problem... ne vidiš ništa bolje... ček samo dok ti nešto drugo odvuče pažnju. :lol:
Ovo pod uslovom da posle nekog vremena budemo sposobni da raspoznamo vl od rl -a... :lol:

Back