@mornar_popaj: preview mi je koristan jer ja cesto nadjem nesto sta me zanima i onda posle odredjenog vremena hocu opet da odem na tu stranicu, tj. znam 'otprilike' kako izgleda... pa onda ne moram da otvaram sve redom dok ne naidjem na ono sta me zanima, nego samo vidim preview i znam koji link da (ne) otvaram.
@Oggy: Nikad nisam cula za Pogodak. Ima da ga proverim.
www.live.com mi je homepage i koristim ga kao portal koji prikazuje informacije koje mene zanimaju - pored toga sto ga koristim kao internet pretrazivac.
Znam da je
www.google.com najveci kao Internet pretrazivac, tu nema rasprave - samo cinjenice. I koristila sam ga maksimalno do nedavno... radila sam na jednom web projektu i onda sam trebala da 'ubacim' search na stranicu. Nakon malo 'cackanja' i istrazivanja resila sam se za live engine, jer je dosta lako da se koristi... tako su mi se interesovanja prosirila i na 'live' koji je u stvari mnogo vise nego obican search engine (messenger, spaces, skydrive, onecare...).
Htela sam da kazem da svaki od ovih ima 'nesto svoje', a ja vidim da ovde svi uglavnom koriste google, pa me zanima zasto.