fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 32.384
Sreća Titova 44-e što tada nije bilo interneta i društvenih mreža! Inače bi njegove Srbi dočekali na Drini i podavili kao pacove!kao sto se znalo i pre toga da ce monarhija da ispusi hahaha.

Sreća Titova 44-e što tada nije bilo interneta i društvenih mreža! Inače bi njegove Srbi dočekali na Drini i podavili kao pacove!kao sto se znalo i pre toga da ce monarhija da ispusi hahaha.
Da je SFRJ, ne bih nista uradio ovde, verovatno bih emigrirao...Pa dobro mator si konj , valjda si nesto uradio u zivotu.
Znaci ja sam X?
Cuti bilo besplatno skolovanje , vidi danas hahahah.Da je SFRJ, ne bih nista uradio ovde, verovatno bih emigrirao...
Ma nije to neka para. Kolko je godina na ETF?Cuti bilo besplatno skolovanje , vidi danas hahahah.
Ma sitnica , sta se pitas ... skolovao si se besplatno.Ma nije to neka para. Kolko je godina na ETF?
Zar nije besplatno za dobre studente? Evo cerka ide u skolu, besplatno. Ici ce u srednju besplatno... pa faks ako bude htela i bila solidna i to besplatno.Ma sitnica , sta se pitas ... skolovao si se besplatno.
Bilo solidarno finansiranje, svojevrsna 'pljačka' jer su za to plaćali i oni kojima deca nikada nisu ni bila u blizini fakulteta, a kamoli studiraliCuti bilo besplatno skolovanje , vidi danas hahahah.
Bilo (nam) zlatno doba? Mi stariji se sećamo news grupa bez raznih savremenih pravila! Danas ne smeš da napišeš ni da mrziš zmije, odmah će zakokodakati oni iz društva za zaštitu životinja!Deca interneta, tema je glupo nazvana haha.
Vi ste matorci interneta , zlatno vam doba.