Internet cenzura u Srbiji..

Übermensch

Iskusan
Poruka
6.016
Pokrecem temu iz poprilicno velike rezignacije na kolicinu cenzure na nekim sajtovima(B92,blic,rts).
Povod svega ovoga je moj neobjavljeni komentar na sajtu B92 povodom godisnjice ubistva djindjica.Komentar je glasio''Moze li meni neko da objasni sta je ovaj covek zaista dobro uradio da mu se izrazava ovoliko postovanje''.Komentar je normalan,bez,psovki,rasne,verske,nacionalne mrznje,bez ikakvih uvreda na lik i delo,prosto i jednostavno jedno pitanje,objektivno nema logicnog razloga da bude neobjavljen.
Uopste jedan mali hint...ako odete na sajt B92 i pogledate komentare povodom smrti Zorana videcete da nema bukvalno nijedan komentar koji spori doticnog..samo pozitivni hvalospevi liku i delu Djindjica...

Pokrecem temu iz poprilicno velike rezignacije na kolicinu cenzure na nekim sajtovima(B92,blic,rts).
Povod svega ovoga je moj ne objavljeni komentar na sajtu B92 povodom godisnjice ubistva djindjica.Komentar je glasio''Moze li meni neko da objasni sta je ovaj covek zaista dobro uradio da mu se izrazava ovoliko postovanje''.Komentar je normalan,bez,psovki,rasne,verske,nacionalne mrznje,bez ikakvih uvreda na lik i delo,prosto i jednostavno jedno pitanje,objektivno nema logicnog razloga da bude ne objavljen.
Uopste jedan mali hint...ako odete na sajt B92 i pogledate komentare povodom smrti Zorana videcete da nema bukvalno ni jedan komentar koji spori doticnog..samo pozitivni hvalospevi liku i delu Djindjica...

Па ко ти је препоручио да уопште идеш на форум У92...... свашта... људи су плаћени да раде онако како су теби урадили, шта ту има чудног ???

Па ко ти је препоручио да уопште идеш на форум У92...... свашта... људи су плаћени да раде онако како су теби урадили, шта ту има чудног ???

Uze mi rec iz usta :lol:

Ubermensch, ne znam sta si drugo ocekivao na B92. Ne sme ni rec da se kaze protiv Djinjica (a protiv je sve sto nije u superlativu)

Nije forum...komentar ispod vesti...MIslim oni imaju spisak kakve komentare ne treba postovati jer nece biti objavljeni...sto ne objavljuju komentare koji su u skladu sa pravilima???to ja pitam...Mislim pitanje je retoricko,ali svejdeno je jadno i funjarski to sto rade...

To naravno zasluzuje cenzuru....aj bre ne lupetaj leba ti.Procitaj sve kakva se skaradna cuda objavljuju na tom sajtu pa pricaj...

Jel sam ja napisao da je 100% zbog toga? Udahni malo, smiri strasti... A zasto da citam? Bicu obrazovaniji/pametniji ili informisaniji ako procitam misljenje neke babe koja ima 10 macaka u stanu...Postavi isto pitanje na vise foruma pa ako ti ga svugde cenzurisu onda napisi. Svako ima pravo da svoj sajt/forum uredjuje onako kako mu odgovara. Ako verujes u slobodu medija/govora onda stvarno nemam reci...

Povod svega ovoga je moj neobjavljeni komentar na sajtu B92 povodom godisnjice ubistva djindjica.Komentar je glasio''Moze li meni neko da objasni sta je ovaj covek zaista dobro uradio da mu se izrazava ovoliko postovanje''.Komentar je normalan,bez,psovki,rasne,verske,nacionalne mrznje,bez ikakvih uvreda na lik i delo,prosto i jednostavno jedno pitanje,objektivno nema logicnog razloga da bude neobjavljen.
Uopste jedan mali hint...ako odete na sajt B92 i pogledate komentare povodom smrti Zorana videcete da nema bukvalno nijedan komentar koji spori doticnog..samo pozitivni hvalospevi liku i delu Djindjica...

Sta retji kad sam dozivela da mi obrisu pristojan komentar (istina, pisan u revoltu) i sa sajta sindikata. :eek: :dash:

Bato, nemoj da se čudiš. Na nekim mestima ne možeš da boraviš a da ne balaviš i sliniš za likovima za koje se vezuje legenda o uspešnim promenama posle nasilničkog 5. oktobra.

Oni koji su zločinom došli, palili skupštinu, televiziju, krali nameštaj i slike, rasturali po Beogradu, imali duge cevi, dogovarali se s Legijom - lažima i silom brane svoje mitove. Od stranih para su napravili "svoje" medije, ali nemaju "svoje" mišljenje već onih koji su dali pare.

Jel sam ja napisao da je 100% zbog toga? Udahni malo, smiri strasti... A zasto da citam? Bicu obrazovaniji/pametniji ili informisaniji ako procitam misljenje neke babe koja ima 10 macaka u stanu...Postavi isto pitanje na vise foruma pa ako ti ga svugde cenzurisu onda napisi. Svako ima pravo da svoj sajt/forum uredjuje onako kako mu odgovara. Ako verujes u slobodu medija/govora onda stvarno nemam reci...

Nisi ali je moglo da se shvati kao aluzija...Pa onda je b92 jedna jako licemerna institucija jer je njeno delanje kontradiktorno sa idealima koje zastupa...nije bitnu u sta verujem..samo zapazam..

Bato, nemoj da se čudiš. Na nekim mestima ne možeš da boraviš a da ne balaviš i sliniš za likovima za koje se vezuje legenda o uspešnim promenama posle nasilničkog 5. oktobra.

Oni koji su zločinom došli, palili skupštinu, televiziju, krali nameštaj i slike, rasturali po Beogradu, imali duge cevi, dogovarali se s Legijom - lažima i silom brane svoje mitove. Od stranih para su napravili "svoje" medije, ali nemaju "svoje" mišljenje već onih koji su dali pare.

Sve to stoji...samo iritira stepen licemerja nista drugo...:)....

Nisi ali je moglo da se shvati kao aluzija...Pa onda je b92 jedna jako licemerna institucija jer je njeno delanje kontradiktorno sa idealima koje zastupa...nije bitnu u sta verujem..samo zapazam..

Postoji li neka osoba koja radi onako kako se prezentuje u javnosti?Nije to slucaj samo sa B92. Suguran sam da ako napises nesto na forumu SRS "protiv" Seselja da to nece objaviti, isto vazi za sve stranke. Sloboda medija je mrtva poslednjih 100god i vise....

Kako pisati o Đikiju a da komentar bude objavljen :

Rečnik mora biti krajnje pozitivan, naj, osećanje ushićenosti, što više mistike, kukanje o prekinutom snu milijardi Srba, vizije, lampioni, dignute noge, cure ti sline, cediš peškir, prislanjaš cev kolta na čelo ...

:hahaha:

Баш си нашао где ћеш да шаљеш коментаре.
Њима се ближи крај. Кад се звер сатера у ћошак, онда режи и кидише из очаја, као што сада воде кампању против опозиције(ДСС) не би ли им смакли који проценат. Исто је и са коментарима. Сад кад им се дрма безбедност, неће дати било шта да угрози рејтинг политике коју већ 11 година промовишу на нашу, очигледно је, све већу штету. Тако и довођење у питање Ђинђића није дозвољено, јер то штети наставку зла које је он увео на велика врата, све уз помоћ вишегодишњих санкција и рата и окупације `99 године.

Kako pisati o Đikiju a da komentar bude objavljen :

Rečnik mora biti krajnje pozitivan, naj, osećanje ushićenosti, što više mistike, kukanje o prekinutom snu milijardi Srba, vizije, lampioni, dignute noge, cure ti sline, cediš peškir, prislanjaš cev kolta na čelo ...

:hahaha:

Paz' kad sam pregledala neke konkurse za mlade pisce i medju projektima ladno bio projekat nesto kao ''Cime me je Djiki zaduzio ovo ono'', eeeej pameti :dash: kakvo je to glupiranje ebote.

..ko bi i sporio zokijeva dela ,e da je srece da je poziveo sada bi bili vodeca sila galaktichke unije i zemlja cveca i prosperiteta ................pa da li si video danas povodom godishnjice smrti 150.000 ljudi je shetalo i shetalo i shetalo ...................eeeeeeeeeeee kakav je to chovek bio ,chak je i ucveljenoj gospodzi zutoj ostavio samo kucerak u cvecu na periferiji grada ,skromnost je njegova vrlina .............:dash::dash:

Back