Intergalakticki turizam & akomodacija...

Black_star

Elita
Moderator
Poruka
22.025
...recimo, sleti leteci tanjuur... i osoblje se pojavi na vratima, mali sivi, ili veliki kovrdzavi, kako vam vise odgovara....:P da vas kidnapuju...ili samo kazu: izvol`te madam/misje ... :cool:
morate da odaberete neku destinaciju, da odete na neku planetu, makar i turisticki, tacnije iskljucivo tako, jerbo ste ovako kao vajni strucnjaci za bilo sta izlisni za domacine.. ;) :cool:

...kakav biste svet odabrali da posetite? :)

Da li bi to bila planeta vodenog ambijenta, gde dzudzite pod kupolom i pomatrate njihove `plodove mora`?...Ili vodenu masu posmatrate sa plaze ili iz vazduha, surfujete,itd? ;)
the_water_planet_by_mmx2000_d1uv42w-pre.jpg

Da li bi to bila pustinjska planeta, gde biste imali da sibcite rekreativno, pa na sta god da naidjete...?:think: Ili gore-dole, uz brda i gudure kojekakve...? :P
shiny-man-desert-06-icon-1-b.jpg

Da li bi to bio vetrovit svet, gde biste morali da se bavite paraglajdingom, da rokate destinacije od po desetak i stotinak kilometara vazdusnom linijom do krajnje tacke?🤪
venus_electricwind_v3-stronger_small.jpg
 
Poslednja izmena od moderatora:
Zeleni svet, sa gustom vegetacijom, kao visokom i nepreglednom dzunglom, pa mozda uz drustvo i gitaru nekako i prezivite? :cool:
the-green-planet-x.jpg

Svet sa vecom gravitacijom ili pritiskom, pa biste cucali u nekoj kapsuli dok vas ona provodi kroz slojeve tecnih dijamanata? :eek:
G9pYFBKpfcqd55NP8msJEo.jpg

Ili sa laksom gravitacijom i pritiskom, pa biste se takmicili ko ce vise crnogorski da poskoci?
fR6tc.jpg

Koje bi bile vase preferencije i kako biste se akomodirali na ondasnje uslove? ajd nek bude pon-cetv, ili celih nedelju dana. ;) :cool:

Ja, recimo, bez apartmana nema sanse...:mrgreen::p:cool:
 
Poslednja izmena:

Back
Top