Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kakva je uopšte veza između inteligentnog muškarca i prevare dotičnog?Po meni,nikakva.
Ako muškarac vara(voli to,adrenalin ga vuče,navikao.. et cet.),on će varati bez obzira na inteligenciju i stepen obrazovanja..možda suptilnije,opreznije,mudrije nego neki tamo rumonja sa četiri osnovne,ali opet će da vara.
Kakva je uopšte veza između inteligentnog muškarca i prevare dotičnog?Po meni,nikakva.
Ako muškarac vara(voli to,adrenalin ga vuče,navikao.. et cet.),on će varati bez obzira na inteligenciju i stepen obrazovanja..možda suptilnije,opreznije,mudrije nego neki tamo rumonja sa četiri osnovne,ali opet će da vara.
Ma, Tuposlav zvani Kazanova citaj Kazanava samo je izmislio jos jednu plivacku disciplinu.
Realno gledano glupom muskarcu i glupoj zeni se prevara moze oprostiti jer to cine iz gluposti i nesigurnosti, pa je zato i moguce da ih vise cine, Kad to rade pametan muskarac i pametna zena to je vec opasno, jer to rade s razlogom, a opravdanih razloga nema bas previse.
ne treba naravno..meni je varanje bljak,da kazem..kada vise lepo ne ide,trazis sebi nekoga drugog,a ne sedenje na dve stolice..Ja ne znam kako to ljudi uspevaju..ja po pitanju tih prevara,ja ne znam kako to oni mogu..mene bi sigurno ukebali u tome,zaboravila bi da izbrisem broj,ili otisla na pogresno mesto..ma nisam ja za varanje,nema sanse.