tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
....i njihov pogled na ljubav i sex........avantura ili ne?.........prevara ili vjernost?........jasan put bez zadržavanja ili iskoristi priliku kad ti se pruža
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vernost...
Probuditi se mirne savjesti.
A osjećaj gubitka ...nedostatka.....zbog propuštenog....?
...prepoznao si se....čestitam....baš si inteligentan....a avantura ako nisi zauzet?..
Nikad nisam bio za tu varijantu... Moje shvatanje ljubavi je malo drugacije od "forumaskog"...
....i njihov pogled na ljubav i sex........avantura ili ne?.........prevara ili vjernost?........jasan put bez zadržavanja ili iskoristi priliku kad ti se pruža
Neko zali zbog ucinjenog, a neko zali sto nije ucinio. Ali to nema veze sa mirnom savjescu.
Sada ako zelim da odgovorim na temu moram da se samoproglasim inteligentnom?
Da li inteligentni žale....ili...samo znaju....?..da je to ispravno....
Da li inteligentni žale....ili...samo znaju....?..da je to ispravno....
Pametan muškarac se ženi mlad, a mudar nikad.
Pametna žena se udaje jadanput, a mudra više puta.
Нећемо генерализовати сад....i njihov pogled na ljubav i sex........avantura ili ne?.........prevara ili vjernost?........jasan put bez zadržavanja ili iskoristi priliku kad ti se pruža
ja ne znam ni jednog glupog choveka koji je ikada za sebe pomislio da je glup. tu nema preispitivanja.
i kakve veze ima inteligencija sa seksom.... ne kazze se dzabe "glup k`o racq"....![]()
Inteligentni donesu odluku slusajuci sebe, ne forum niti psihologa niti komsiluk. Donesu odluku nakon koje ce mirno spavati. Onda tu nema mjesta zaljenju. Oni znaju da rade ono sto smatraju ispravnim. Vode se svojim kriterijima. Neko uziva u orgazmu i nije ga briga za sutra, neko uziva u odluci da ce preskociti orgazam, ali ce zaspati i buditi se miran. Nema tu puno filozofije. Inteligentni slusaju sebe i to je sva mudrost.
Нећемо генерализовати сад
Али углавном су сигурни у себе па самим тим се не плаше да воле, да буду повређени, не траже самопотврђивање у преварама и авантурама...
А ово последње углавном зависи од расположења, тренутне ситуације, васпитања...
Углавном да...
Ех... Рецимо, нико не воли да буде повређен.....Da zašto se ljudi boje da budu povređeni....?....zašto....?