Inteligencija prosečnog građanina Balkana

Zatvoriti Pink

• Da. Pohapsiti bandu i imovinu radeliti narodu

• Ne. Neka još malo zagađuju mozgove

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bg pashaluk

Primećen član
Banovan
Poruka
538
Neću da vređam, ali zaista sam zabrinut za iq balkanskih naroda. Prevashodno građana Srbije, jer u Srbiji živim...

Pogledajte koji su najgledaniji TV kanali u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj. Pogledajte koji su najposećeniji sajtovi u ovim zemljama...

Najgledaniji TV kanali su kičerajski kanali "hleba i igara": Pink, Nova TV i OBN :dash:
Najposećeniji sajtovi: žute novine, nacionalistički demagoški portali, i naravno face

Šta li je u mozgovima tih ljudi da mi je znati?!

Neću da vređam, ali zaista sam zabrinut za iq balkanskih naroda. Prevashodno građana Srbije, jer u Srbiji živim...

Pogledajte koji su najgledaniji TV kanali u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj. Pogledajte koji su najposećeniji sajtovi u ovim zemljama...

Najgledaniji TV kanali su kičerajski kanali "hleba i igara": Pink, Nova TV i OBN :dash:
Najposećeniji sajtovi: žute novine, nacionalistički demagoški portali, i naravno face

Šta li je u mozgovima tih ljudi da mi je znati?!

Izgleda da ti nisi bio dalje od tvoje Palanke:eek: Sve to sto ti navede je kopija (pametni Balkanci, bar nije skupo) odavno vec "rasprostranjenih" intelektualnih zabava razvijenih zemalja:kafa:, a demagogija ko demagogija, uvek sa zakasnjenjem u pasivnim krajevima:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back