capljara
Ističe se
- Poruka
- 2.608
DA li vas" vredja" opsirno obrazlaganje logicnih pojmova
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA li vas vredja opsirno obrazlaganje logicnih pojmova
Nervira me neko polupismen kad zeli ispasti pametan pa objasnjava rukama..kad privlaci paznju sa sto vise reci i ne uspeva dovrsiti misao..pa stane na pola praznih reci
Е то и мене нервира...слушаш га пола сата и на крају схватиш да ти ништа није рекао, убацује неке додатке у реченици који су непотребни, али откуд знам, можда тако то прија њиховој сујети, да бисмо ми остали помислили како је он прочитао брдо књига, а и да јесте, зна се којој речи је где место...
А исто тако ме нервира када неко не зна да састави реченицу, па користи личне заменице...као један мој друг што је рекао:,,Мени ће мајка да уради ово из оно"...шта је сада рекао, питај бога...
Jao imamo mi jednog takvog u odeljenju sto se tako malo ubacuje profama u **** i onda kad hoce nesto da kaze, ustane i azveze pricu od 5 minuta sto i nije generalno mnogo ali naspram casa od 45 minuta jeste mnogo i onda naprica se i kad zavrsi shvatim da bih ja sve to isto rekao u 3 recenice prostoprosirene i da bi me shvatili 3 puta bolje...Ali ovegledno da ljudi vole tako malo da se pravi vazni u drustvu kad kad mi zasmeta ali ne nesto da bih se ja licno mnogo nervirao