Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 233.137
Itekako je zdrraviji gluten ubija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lista moralnih?Ti možeš da ga jedeš i iz tako nekog "jakog" razloga jer ti je gazda firme npr. ujak i tome slično... međutim oni vrlo dobro znaju da većina ljudi zaista nema pojma o tim "finesama i sitnicama" poput ovog gore što sam navodio... i to svesno obmanjivanje neobaveštenih ih upravo diskvalifikuje.
Tako da, iako su manje loši od drugih, i njih ne kupujem jer su vredni prezira zbog pohlepe i nemorala.
Integralni hleb se ne razlikuje od belog u glutenu... čak glutena u integralnom hlebu ima malo više nego u belom.Itekako je zdrraviji gluten ubija
To nije tema ovde...lista moralnih?
Ja sam 3× zavsio u hitnoj posle t400 brasna, msm da ne treba jos koji pit da bih dokazao teorijuIntegralni hleb se ne razlikuje od belog u glutenu... čak glutena u integralnom hlebu ima malo više nego u belom.
Ali, to ovde nije tema. Ovde je tema Tonus hleb... u kome glutena ima, doduše, nešto manje (zbog tehnologije proizvodnje) ali i dalje previše
Ако сам добро разумео, Тонус хлеб је добар, али његови произвођачи покушавају да га представе бољим него што јесте, док су други хлебови углавном лоши, али их њихови произвођачи ни не хвале?To nije tema ovde...
Tema je konkretno Tonus hleb... i svojim pisanjem sam samo hteo da razobličim njihove manipulacije i perfidne prevare (koje kod većine ljudi uspevaju)
Verujem da je tako bilo ali ako su ti lekari rekli da si u hitnoj završio ZBOG glutena iz belog brašna (tip 400) onda su te slagali. Posebno ako sa "integralnim" hlebovima nemaš probleme - svaki lekar (ako nije lažni) zna da u integralnim hlebovima IMA glutena... čak ima i više glutena nego u belom hlebu jer je gluten belančevina prisutna još u pšeničnom zrnu (kao i u ječmu i raži) a pošto "integralni" hlebovi (kako im i ime kaže) sadrže SVE što i zrno (za razliku od belog brašna i hleba) zato i glutena u njima mora da ima više (čak u neke "integralne" dodaju i ekstra gluten - preko onoga što bi izvorno sadržali).Ja sam 3× zavsio u hitnoj posle t400 brasna, msm da ne treba jos koji pit da bih dokazao teoriju
Svi mi koji ne jedemo beli hleb smo zgodni.Kazi im,ti si zgodan.
tacnoSvi mi koji ne jedemo beli hleb smo zgodni.![]()