Plauer1
Aktivan član
- Poruka
- 1.235
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I beli fabricki hleb nije bas ispravan.Posto ima tih emulgatora u sebi,a od domaceg sigurno nije zdraviji.kliknite
Mozda u belom brasnuu nije toliki problem koliko u ulju,kvascu,seceru koji se dodaju.
Belo brašno su prazne kalorije, ništa tu posebno hranljivo nema.I beli fabricki hleb nije bas ispravan.Posto ima tih emulgatora u sebi,a od domaceg sigurno nije zdraviji.
ne pumpa siseSta je problem kod Tonusa?
pa ko veruje u to da je lek?
ih,ja ga vec godinama jedem uzaludnone pumpa sise![]()
Kazi im,ti si zgodan.Belo brašno su prazne kalorije, ništa tu posebno hranljivo nema.
Nije da umres od srece sa ukusom ali je koristan.Sve preporuke za Tonus.
Moj favorit je sečeni Tonus sa semenkama, zelena nalepnica.
U više tema sam pisala o Tonusu.Nije da umres od srece sa ukusom ali je koristan.
Očito da je marketing Tonus hleba smatrao da potrošači veruju u to da jeste lek - da nisu tako smatrali ne bi ni pisali takve tvrdnje u svojim "obaveštenjima" tj. reklamama. A marketing službe kompanija koje nešto prodaju su SIGURNO bolje informisane o uverenjima i stavovima potrošačkih masa nego ti ili ja.pa ko veruje u to da je lek?ne jedu ga ljudi zbog toga
Ti možeš da ga jedeš i iz tako nekog "jakog" razloga jer ti je gazda firme npr. ujak i tome sličnonemam pojma ja ga jedem iz drugih razloga![]()