P
pekili
Gost
Jest brate stvarno je u pravu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dokle vise:a s druge strane da bi privukli korisnike na racun besplatnog Viva.[/b]
ZoNi:nikako mi nije jasno zasto stalno korisnici 064 napadaju 063, a obrnuto je mnogo redje...
Pa tako Orange ili O2 (ne mogu tacno da se setim koji) mom ortaku u Engleskoj nude:
...
Sve to za samo 35£ / mesecno. Usput je dobio i Nokia 7250i bez ikakve nadohnade, za dvogodisnji ugovor.
Lord British:da ne. Samo shto ti sabirash babe i zhabe.
Lord British:Ali idi ti lepo u Alcatel pa im kazhi - znate, mi ?
Lord British:Do pre godinu-dve dana sam im placao preko 200 evra mesechno za rachun. I ovde placam toliko, pa ne lajem.
Lord British:Do pre godinu-dve dana sam im placao preko 200 evra mesechno za rachun. I ovde placam toliko, pa ne lajem.
Boban_bgd:E sada moram i ja da se umesam... Ja sam dugo godina bio korisnik 063 mreze, bio sam zadovoljan sto se tice dometa, pokrivenosti i pojedinim uslugama. Od pocetka marta sam na 064 i mogu vam reci da sam zadovoljniji. Pre na 063 kada pozovem bilo koga i samo sto kazem gde sam i kad dolazim a to je nekih 5-10 sekundi oni mi rebnu 13-18 dinara. A na 064 obavio sam tri takva poziva i poslao dve poruke a skinuli su mi 11 dinara, pa sad kako da ne budem zadovoljniji sa 064.
E sad sto se tice MMS, mislim da cena poruke u kojoj je samo tekst, nesme preci 10 dinara sa porezom..jer moraju i oni da gledaju ovako, malo nize cene i veci broj poruka, vise ce da zarade. ALI VOLEO BI DA MI NEKO NAVEDE NEKU USLUGU U MOBTELU KOJA JE JEFTINIJA NEGO U TELEKOMU...!!!!
mrzim pivo i alkoholna pica uopste!Anonymous:Vise volim jedno hladno pivo, nego mobtel i njegov SKUPI VIVO!
ZoNi:koji smorovi...
![]()
Sec:Lajete ko kucici na mesecinu...