Int. strana koja sve govori o Mobtelu www.dostamobtel.co.sr

• Začetnik teme Začetnik teme Kobac prasićar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E kakvi smo ti mi srbi, svi vicemo dobar je 063 a u stvari koristimo 064. Nego nam je u mentalitetu da prevarimo druge.

Eto i ja, DA DA DOBAR JE 063 samo ga ti koristi, ali sada ide deo koji se precuti: da koristim 063 pa da me oGULE DO GOLE KOZE, ja koristim 064 i MIRAN SAM!

VI sto pricate dobar je 063 lopovtel a znate da mobtel znaci OTIMANJE, nemojte da lozite ljude!!!! STVARNO MI NIJE JASNO ZASTO NEKOME TAKO NESTO UVALITI!

Oba mobilna operatera su monopolisti, samo sada biramo manje zlo tj. 064.

Bas tako.Ja ne znam dal su ljudi stvarno videli neku drugu drzavu, sem ove nase us*ane.Vrlo lepo znamo ko je Karic, kako je koristio frekvenciju za vreme vladavine Slobodana Milosevica.Kad sam cuo da su poceli da naplacuju tehnicku podrsku na 9863 nisam mogao da poverujem kako neko moze da bude tako alav.I to sto su davali gprs i mms besplatno je sto su morali, a s druge strane da bi privukli korisnike na racun besplatnog Viva. Da li ovi ljudi koji odgovaraju na ovom forumu stvarno koriste internet, ili samo posecuju par nasih sajtova i misle da su uhvatili Boga za bradu. OVO U SRBIJI JE CISTA PLJACKA I TRAJACE SVE DOK MI BUDEMO TRPELI,A MI TO VOLIMO,STO CE RECI NEMA NAM SPASA.
Moja keva u unostranstvu je dobila neverovatno dobar paket sa telefonom samo zato sto je sklopila ugovor sa operaterom, da bude njihov korisnik. Sta mislite da ovi nasi dopuste bar jos dva operatera, ali strana,kad ulazimo u Evrpopu, ajd da udjemo i na ovaj nacin,kao ljudi?Sta mislite sta bi bilo sa Mobtelom i Telekomom?Koliko bi korisnika imali?
Zar je moguce da su ljudi koji koriste 064, zaboravili ono zaokruzivanje impulsa.Ja sam jednom prso ko balon.Zovem 789, a onaj lik preko telefona mi kaze:Ti si potrosio 28,60 dinara sa konekcijom koja kosta 3.20 dinara, sto prakticno iznosi 29 dinara.MA STA PRAKTICNO? Koliko su oni dnevno uzimali od ovog napacenog naroda to samo oni znaju!
JOS JEDNOM VAM KAZEM OVO JE KRADJA STO SE DANAS DESAVA.LJUDI NAS RAZBIJAJU!

DOBRO RAZMISLITE STA BI BILO DA DRZAVA DOPUSTI FREKVENCIJU ZA JOS DVA PROVAJDERA, ALI STRANA!

dokle vise:
a s druge strane da bi privukli korisnike na racun besplatnog Viva.[/b]

Vivo Prevara

Mašinerija jaka stala iza Mobtela
i njihove usluge Vivo za sve živo
Nije štala i prevara nije mala
znaju to već i đaci prvaci

Nisam mali da se palim na prevaru Vivo
Ja koristim 064 za sve živo
Velik sam i znam šta znači prevara Vivo
fora jaka, ali ne bismo da ostanemo bez gaća

Prenesite dalje za prevaru Vivo
da više nikom iz đžepa ne izvuku sve živo
Uz 064 lakše se diše
I sve je jasnije, kažite glasnije

Reklame su im jake, prevare još jače
zaokruži na minut pa na pola
pa neka im svim korisnicima deca šetaju gola
Odreši veliku kesu i tehničku pozovi
pitaj za Vivo, umesto odgovora
oni tebe pitaju za sve živo

Monopol je gadna stvar
da držvave ima bar
Oni Vivo Vivo Vivo
baš je iživljavanje na živo

Autori pesmice:
Korisnici MOBTELA

Pesmica je sa mobtelovog foruma
http://www.mobtel.co.yu/forum
i molim da se ubaci na sajt

ZoNi:
nikako mi nije jasno zasto stalno korisnici 064 napadaju 063, a obrnuto je mnogo redje...

Ti nikada ne bi mogao da se bavis psihologijom, MNOGO KORISNIKA je 063 mreza OJADILA i SKINULA im sve sa njih, kada su ostali bez gaca oni su presli na 064 i poceli da se OBLACE. Pa sada pricaju kao im je lepo, a ti sto pre shvatis i predjes na 064 bolje ces proci :lol:.

A za kaznu, evo ti domaci, da trcis oko bisokopa i da vices:

Vise volim jedno hladno pivo, nego mobtel i njegov SKUPI VIVO!

Ali da trcis u gacama ako su ti ostale :wink: .

Pa tako Orange ili O2 (ne mogu tacno da se setim koji) mom ortaku u Engleskoj nude:
...

Sve to za samo 35£ / mesecno. Usput je dobio i Nokia 7250i bez ikakve nadohnade, za dvogodisnji ugovor.

Da, da, kako da ne. Samo shto ti sabirash babe i zhabe. Imam i ja i O2 i Orange ugovor i sva ta chuda (sem besplatnog MMS i GPRS, to bash i ne postoji), ali cu ti opet reci isto! Prevedeno u dinare, ja placam ovde istu cenu kao i vi na 063. SMS sa Jugom je u najboljem sluchaju 15-20 dinara, minut razgovora oko 50 dinara. Interni pozivi u okviru mrezhe/zemlje su vec druga tema.
Poenta je da se ne mozhe uporedjivati finansijska moc jednog Vodafone-a i Mobtela. Ta centrala koshta 1000 dukata i jedne i druge. Samo shto Vodafone ili Orange mogu da chekaju 5 godina da zarade na tebi usput ti poklanjajuci telefone i besplatne minute jer cesh placati kasnije! Od koga Mobtel to da ochekuje??? polovina ljudi u Jugi se shteka za svaku poruku (o pozivu da ne pricham). Da je tako ovde u UK Vodafone bi zatarabio radnju odavno!
Bottom line - ne mozhesh da ocenjujesh provajdera prema tome "shta ima neki tamo". U kojoj zemlji radi, Mobtel je josh i mnogo dobar!

Lord British:
Ali idi ti lepo u Alcatel pa im kazhi - znate, mi ?

A da se mi menjamo, ti nam das tvoju platu, i tvoje radno mesto i dodjes da zivis ovde I ONDA JA POCNEM KAO KER ODANDE DA LAJEM cutite sve vam je super, sto se borite za bolje kada vam je i tako lepo.

A sada ti nama kazi zasto imamo vecu cenu minuta nego u engleskoj? I da li mislis da ova cene koju mi imamo ne bi pala da se pojavi treci operater, ti ocigledno ne znas sta je MONOPOL.

Sto se plasis da kazes kolika ti je plata, bar nam reci koji je prosek plata tamo odakle si!

I sto pricas kada nemas pojma, evo ti ceska, cim se pojavio treci operater odmah su cene pale za 15% - 20%. evo ti i sloveniji, kada se pojavila Vega isto tako... Pa pogledaj istrazivanja koja su ovde vrsena... ALI KOME JA PRICAM!

Smanji dozhivljaj, znam ja sigurno bolje od tebe koliko koshta Mobtelova usluga.
Do pre godinu-dve dana sam im placao preko 200 evra mesechno za rachun. I ovde placam toliko, pa ne lajem.

Ne branim ja nikoga, zabole me, nemam nikakve vajde od toga, ali ne prozivam, nego kazhem kako FAKTICHKI stoje stvari sa cenama i zbog chega neke mogu a neke ne da budu nizhe. Umesto da se kuka na 063/4 mrezhu trebalo bi prvo ceo PTT poveshati na Terazijama! Sve odatle krece. Ako ne razumesh shto i kako, necu ja da ti objashnjavam.

Treci operater u Srbiji? Teshko, bar ne skoro.

Lord British:
Do pre godinu-dve dana sam im placao preko 200 evra mesechno za rachun. I ovde placam toliko, pa ne lajem.

Ti sve nesto bez nekih KONKRETNIH argumenata, ako neces da nam kazes kolika je prosecna plata tamo odakle si ONDA NAM BAR daj LINK do TARIFNOG PAKETA koji koristis na tom MOBILNOM operateru. Pa cemo MI SRACUNATI i uporediti sta ti imas OVDE ZA TE PARE (200 evra) A STA TAMO.

Kad ti budes dao link do tarifnog paketa, onda cemo ti mi sve izracunati i prercunati tj. uporediti sa nasim cenama.

Lord British:

Reci nam sta imas za tih 200 evra????? I DA LI TI PLACAS TEHNICKU PODRSKU NA TVOM OPERATERU?????

Evo kako je u Americi
http://www.t-mobile.com/plans

Odaberite neku drzavu/grad, i pogledajte sta se nudi i za koje pare.

Konkretno paket koji bij ja licno odabrao i ovde kod nas, a da ne pricamo u USA, je "Get More":
PRETPLATA MESECNO: $39.99
MINUTA RAZGOVORA: 600 min
VIKENDOM: Neograniceni razgovori (!!!)
NOCU: Neograniceni razgovori (Nights run from 9:00 pm to 6:59 am Monday through Friday.)

Od extra usluga izdvojio bih:
Citat:
T-Mobile Internet Unlimited - The T-Mobile Internet Unlimited Add On Feature gives you Unlimited T-Mobile Internet access. Use T-Mobile Internet to access your email and browse the Internet no matter where you are, all for $19.99 a month!

E sada moram i ja da se umesam... Ja sam dugo godina bio korisnik 063 mreze, bio sam zadovoljan sto se tice dometa, pokrivenosti i pojedinim uslugama. Od pocetka marta sam na 064 i mogu vam reci da sam zadovoljniji. Pre na 063 kada pozovem bilo koga i samo sto kazem gde sam i kad dolazim a to je nekih 5-10 sekundi oni mi rebnu 13-18 dinara. A na 064 obavio sam tri takva poziva i poslao dve poruke a skinuli su mi 11 dinara, pa sad kako da ne budem zadovoljniji sa 064.
E sad sto se tice MMS, mislim da cena poruke u kojoj je samo tekst, nesme preci 10 dinara sa porezom..jer moraju i oni da gledaju ovako, malo nize cene i veci broj poruka, vise ce da zarade. ALI VOLEO BI DA MI NEKO NAVEDE NEKU USLUGU U MOBTELU KOJA JE JEFTINIJA NEGO U TELEKOMU...!!!!

Boban_bgd:
E sada moram i ja da se umesam... Ja sam dugo godina bio korisnik 063 mreze, bio sam zadovoljan sto se tice dometa, pokrivenosti i pojedinim uslugama. Od pocetka marta sam na 064 i mogu vam reci da sam zadovoljniji. Pre na 063 kada pozovem bilo koga i samo sto kazem gde sam i kad dolazim a to je nekih 5-10 sekundi oni mi rebnu 13-18 dinara. A na 064 obavio sam tri takva poziva i poslao dve poruke a skinuli su mi 11 dinara, pa sad kako da ne budem zadovoljniji sa 064.
E sad sto se tice MMS, mislim da cena poruke u kojoj je samo tekst, nesme preci 10 dinara sa porezom..jer moraju i oni da gledaju ovako, malo nize cene i veci broj poruka, vise ce da zarade. ALI VOLEO BI DA MI NEKO NAVEDE NEKU USLUGU U MOBTELU KOJA JE JEFTINIJA NEGO U TELEKOMU...!!!!

E najzad neko normalan!!! Ne svidja ti se 063 - predjes na 064 i mirna Bosna! Mobtel je skuplji, to su sve lopovi, kriminalci, prevaranti...i vi tu nista ne mozete!!! Lajete ko kucici na mesecinu...

koji smorovi... ajd' zdravo! :roll:

64.png

:twisted:

ZoNi:
koji smorovi...
64.png

Treba pozvati celokupno stanovnistvo da od sada pa na dalje odbije da placa struju, vodu, grejanje, poreze, sve zivo... sve dok lopovi ne plate sto duguju drzavi i narodu, a njihovim us*anim zakonima napravljenim tako da stite dzukele kao sto su bizMismeni ja obrisem straznjicu, %$&%#$% im materina svima do jednog i njima i njihovoj drzavi nenormalnika, ludaka i lopova. Patriote, eto vam sada vase srBstvo, jedite. Pu, fekalije i zlikovci!

Pad Milosevica su finansirali Ameri a pad ove politike, ubistvo Djindjica i vracanje na staro se sada vidi ko je finasirao. Trebalo je sve to pobiti sestog oktobra, mater im zlikovacku i sada bi imali treceg operatera. Stoko jedna, ovakvi su vas hvatali na velike reci i obecanja da se bunite i sprecite unistenje slobizma da bi mogli i dalje da vas muzu mamu vam nenormalnu. CRKNITE ZIVOTINJE koristeci 063!

I jos nesto... Ovaj svet ce poludeti od tolike tehnike!
Ljudi bi trebalo malo vise da uzivaju u prirodi i svojim prirodnim nagonima *ali lepim :)* umesto da se opterecuju raznim elektronskim savrsenstvima i svoje dragoceno vreme trose i upraznjavaju na jako losim osecanjima jednih prema drugima.
Dakle vi draga ljudska stvorenja UZIVAJTE u prirodi i volite se :)
Inace ja imam 063 broj ali se ne patim sta imam, a sta ne, jer mi sluzi samo za hitne pozive i poruke i ne opterecuju me njegovi mogucnosti i cene!
Kiss za sve! 064,063, Orange itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back