Ljudi...koji vam je omiljeni instrument?
Po meni ubedljivo najlepsi zvuk proizvodi akusticna gitara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pazi sve to zavisi od numere!!! Naravno da je na prvom metu gitara, ali poslushaj klavijature na Child in time [Deep purple] pa cesh videti da pored glasa u prvi plan izlaze klavijature. Zatim, u pesmi Kings of carneval creation [Dimmu Borgir] u prvom planu su klavijature i bubnjevi.JaH_G|rL:Ljudi...koji vam je omiljeni instrument?
harfa...uspavljujuce??GrEeNWiTcH:Klavir...romanticno
Akusticna gitara...mocno
Saxofon....sexy?))
die_happy85:harfa...uspavljujuce??GrEeNWiTcH:Klavir...romanticno
Akusticna gitara...mocno
Saxofon....sexy?))
![]()
Stoorbak:Pazi sve to zavisi od numere!!! Naravno da je na prvom metu gitara, ali poslushaj klavijature na Child in time [Deep purple] pa cesh videti da pored glasa u prvi plan izlaze klavijature. Zatim, u pesmi Kings of carneval creation [Dimmu Borgir] u prvom planu su klavijature i bubnjevi.JaH_G|rL:Ljudi...koji vam je omiljeni instrument?
JaH_G|rL:Ljudi...koji vam je omiljeni instrument?
Definitivno akusticna gitara,kako su dobre solaze na njoj.JaH_G|rL:Ljudi...koji vam je omiljeni instrument?
VIOLINA je instrument koji ne samo da proizvodi najlepsi zvuk,vec i najpotpuniji...budi emocije i inspiraciju...JaH_G|rL:Ljudi...koji vam je omiljeni instrument?
Nema boljeg zvuka od Fender Stratocastera.
Meni se najvise svidja zvuk gudackog orkestra, a od instrumenata violina i violoncelo.
Mada ako cemo realno najjaci od svih je timpan
P.S. Tu je negde i gitara - prosta je za sviranje ako nista drugo