instinkt

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.075
koliko mu verujete.....upoznate osobu, svidi vam se i znate s kim imate posla.....jeste li sigurni u brzo skeniranje i intuiciju ili ne verujete sebi?????......

ja ne verujem sebi ich......0 sam za te radnje......

koliko mu verujete.....upoznate osobu, svidi vam se i znate s kim imate posla.....jeste li sigurni u brzo skeniranje i intuiciju ili ne verujete sebi?????......

Verujem, uvek bude onako kako mi intuicija kaže, bez greške,
čak nekad imam i fleš pre toga, dakle vidim osobu pre nego je upoznam:).

Verujem. Kad ne poslusam sebe - obicno pogresim. Prvi utisak + s vremenom prikupljenji utisci znaju da daju odlicnu sliku o koju se ne treba oglusiti. Ako vec imamo tu osobinu da nesto instiktivno osecamo.

Hm..u 95% slucajeva mogu provaliti dal imam prodju i na koje karte trebam igrati..ne treba nista prepustati slucaju bar sto se iskusnijih muskaraca poput mene tice:lol:uvek treba malo povuci-potegni..oces-neces..ko ce koga pre zezne..provalim dal vredi pecati

Jasnije definisi, da li RL ili VL?...
Tesko da ces nekoga u VL iskenirati bez greske, cak i sa malom verovatnocom istine... gomila naroda se skriva iza alter ega... verovatno ti se x puta desilo da se prica sa foruma i dozivljaj u RL ich ne poklapaju... :mrgreen:

Ali, face to face je vec druga pesma... oci ne mogu da slazu... :D

Verujem sebi...samo svojim ocima, mislima, usima, osecanjima...to sto drugi kazu je sporedno i ne uzimam mnogo u obzir jer obicno bude jedno misli, drugo prica, trece govori...generalno ne verujem ljudima...
Cesto me nervira sto umem da jako dobro "provalim" ljude..njihove namere bile skrivene ili ne...nekad je bolje bit gluv i slep za neke stvari... razocara se covek koliko su ljudi u sustini pokvareni, zlonamerni, zavidni, sebicni...itd...
5 minuta razgovora sa osobom i vidjanja dovoljno mi je da procenim osnovne osobine ( i vise od osnovnog :roll: ) i na osnovu toga formiram misljenje o doticnoj osobi koje se skoro pa uvek poklapa sa onim sto osoba zaista i jeste...

Negativizam se uvek oseti..prosto postane mi neizdrzivo sa tom osobom..jaka energija sece, davi, blokira sve ono sto je pozitivno...kad to osetim u necijem prisustvu, bezim glavom bez obzira...
Oci su zaista ogledalo duse...ko ume da gleda, moze u njima da vidi patnju bol, srecu, frustraciju...+ govor tela, celekupan nastup itd...i eto konacne slike...

P.s. Slika govori mnogo vise od reci...

Poslednja izmena:

znaci, pokazalo se vremenom da jako brzo umem da prozrem osobe i da retko gresim. i tacno znam dokle, koliko, sta, kako reaguju, razmisljaju, koje poteze vuku i izazvani cime....
ne znam kako bih bez ovog svog dara:confused:

znaci, pokazalo se vremenom da jako brzo umem da prozrem osobe i da retko gresim. i tacno znam dokle, koliko, sta, kako reaguju, razmisljaju, koje poteze vuku i izazvani cime....
ne znam kako bih bez ovog svog dara:confused:

:mrgreen: uh, da vidis mene.....ja sam oguglala na svoje fulanje.....vise i ne procenjujem nego pustim vreme da resi....a oni pocetni instinkti se odmah bace u zaborav i ne arhiviraju se....

U vecini slucajeva ne pogresim u proceni i cesto verujem svojoj intuiciji.Desavalo se par puta da se bas,bas prevarim ali sta sad

Instinkt ne pogresi,
pogresna je procena da ce se neko promeniti i postati onakvim kakav bi nam odgovarao.
A to se u glavnom ne desava, ta promena. Maska, gluma - da. Promena - yok.

...intuicija je najstariji, najmudriji i najvazniji deo ljudske inteligencije
... intuicija = kreativnost
... da li bi kolombo otkrio ameriku da se nije oslanjao na intuiciju?
...svi je imamo ali je svi ne koristimo

Back