Instalacija novog HDD-a !!! HITNO!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 199422

Ističe se
Poruka
2.226
Stari HDD mi je riknuo. Kupio sam novi , i sta sad.. ?

Povezao sam ga (valjda :D ) i kad pocnem da palim komp. izadje mi :

Reboot and Select prorer Boot device
or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key_

Ja sam pocetnik i nemam pojma sta sad da radim.. Mislim da trebam da istaliram sistem na ovaj HDD.. Ali nista ne znam.. Pa rek'o da pitam..
Voleo bih da mi neko napise detaljno sta treba da se radi.. Jer sam ja nasao na netu samo kako da se doda jos 1 HDD i da se on postavi za glavnu particiju.. Ali ovo sto meni treba nigde...

otvorio si 3 iste teme,pa ti nisi normalan,treba ti oduzeti rep :mrgreen: ili ga prebaciti meni
Nisam hteo... Ali stvarno.. Hteo sam samo 2.. na softver i hardver... ali nekako ispala jos 1.. :// :D
a kad je repka u pitanju.. kazi lepo.. ajde sad daj malo repke.. i nemoj da ga tupis.. :D
Ma nema sta da zapne nego ako imas 7icu jos bolje
nemam nista.. sad cu da skinem.. :D

obojici + repka... :)

Eee... Jel treba sad da instaliram neke ybne drajvere ???

Ja znam ujak kad mi instalira sistem 2 sata instalira neka sranja... -.-

Programe koji mi trebaju sam poprilicno instalirao... A drajvere nikakve nisam... :D
Za graficku trebam , jel da... ? I to sve sa onih diskova koje sam dobio uz komp.. ? :D

Eee... Jel treba sad da instaliram neke ybne drajvere ???

Ja znam ujak kad mi instalira sistem 2 sata instalira neka sranja... -.-

Programe koji mi trebaju sam poprilicno instalirao... A drajvere nikakve nisam... :D
Za graficku trebam , jel da... ? I to sve sa onih diskova koje sam dobio uz komp.. ? :D

Nemoj sa tih diskova, instaliraj nove verzije drajvera.

Trebaš znati koju ploču imaš, i grafičku kartu, pa da skineš odgovarajuće drajvere.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back