bogi12345
Početnik
- Poruka
- 18
Pojavilo mi se ovo i sada ne mogu da udjem. Još nekom?
Pa hakovali su tePokušao sam sve živo, nadam se samo da me nisu hakovali, ne da mi ni da se prijavim niti mi šalju kodove niti ništa
E da mu ***** majku ko je to uradio krv mu ***** gaziranuPa hakovali su te
Kome si se zamjerio?Pokušao sam sve živo, nadam se samo da me nisu hakovali, ne da mi ni da se prijavim niti mi salj
E da mu ***** majku ko je to uradio krv mu ***** gaziranu
Ma nemam nikoga, svima pomažem i svima činim dobroKome si se zamjerio?
Imas neku ludu bivsu mozda?
Nekog hejtera?
Pa zato su te i hakovaliMa nemam nikoga, svima pomažem i svima činim dobro
Pa zato su te i hakovali
Moze 100€ na zajam do prvogMa nemam nikoga, svima pomažem i svima činim dobro
Ma moze brate sveMoze 100€ na zajam do prvog
Jesi li se probao logirat s nekog drugog uredaja?Pokušao sam sve živo, nadam se samo da me nisu hakovali, ne da mi ni da se prijavim niti mi šalju kodove niti ništa
Da, nećeJesi li se probao logirat s nekog drugog uredaja?
Jedino sta mi jos pada napamet da napises email firmi. Znao sam dobivati od gmaila obavijest o sumnjivoj aktivnosti kada sam se logirao s par razlicitih uredaja, ali lako sam to sredio. Drugo pametno ne znam sta bi mogao napisati. SretnoDa, neće
Potvrdio sam, ali mi sad izlazi ono sto sam poslaoPotvrdi indetitet, ne mora da znaci da su te hakovali ali si negde uneo sifru od instagram-a i to je samo detektovalo, a mozda si se nekom zamerio pa sad pokusava da ti udje na nalog
Napisao sam, odgovore da odem Instagram help, ali mi me pomažeJedino sta mi jos pada napamet da napises email firmi. Znao sam dobivati od gmaila obavijest o sumnjivoj aktivnosti kada sam se logirao s par razlicitih uredaja, ali lako sam to sredio. Drugo pametno ne znam sta bi mogao napisati. Sretno