- Poruka
- 4.978
Verovatno smo svi primetili porast inostranih radnika u našoj zemlji (pogotovu u protekle 3+ godine).
Kako gledate na ovu situaciju?
Kako doživljavate te vredne ljude?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suštinski nije bitno.Ako odradi ono što ja tražim, zar je bitno koje je nacionalnosti ?
Наши људи су у целом свету препознати и признати као добри радници.Jedan moj poznanik ima 10ak radnika iz Nepala, tvrdi da su marljuviji radnici no naši ljudi?
Суштински је битно да је у целом свету нормално да држављани земље имају предност над странцима код запошљавања.Suštinski nije bitno.
Stručnost/dobar rad > nacionalnosti
Isto tako nas bije glas da kad nam se sve smuči samo odemo iz firme bez davanja otkaza. Npr. Španci koji su vredni kao i mi i isto tako temperamentni to ne rade. Nemaju taj inat i ponos.Наши људи су у целом свету препознати и признати као добри радници.
Не примећујем нешто да ми због тога увозимо раднике из Шпаније?Isto tako nas bije glas da kad nam se sve smuči samo odemo iz firme bez davanja otkaza. Npr. Španci koji su vredni kao i mi i isto tako temperamentni to ne rade. Nemaju taj inat i ponos.
Поставио си праву слику као илустрацију о чему се ту ради.Pogledajte prilog 1897481
Verovatno smo svi primetili porast inostranih radnika u našoj zemlji (pogotovu u protekle 3+ godine).
Nzm na šta se to tačno odnosi?Наши људи су у целом свету препознати и признати као добри радници.
Биће да је овде у питању нешто друго, вероватно пре свега финнсијски моменат.
Čini mi se da je bio solidan procenat udesa kod nas, moguće zbog ovakvih stvari ...Поставио си праву слику као илустрацију о чему се ту ради.
Држављану Србије је, да ми могао да вози аутобус у Србији, потребно минимум 2000-3000 евра да дође до дозволе. Ко то може да плати?
С друге стране, разним Бангладешанима и Пакистанцима то не треба, они су полагали отприлике овако
Е нашао си где да тражиш логику.Ono neka osnvna logika mi je da ako će neki stranac da dođe da radi ovde da mora da bude osposobljen da radi svoj posao?
Sećam se vesti da su naće "medicinare" vraćali iz Nemačke jer nisu bili stručni

... iz ličnog primera, nudio našim ljudima posao kao i strancima ... procenat zainteresovanja drastično veći kod stranaca nego kod našihСуштински је битно да је у целом свету нормално да држављани земље имају предност над странцима код запошљавања.
Kakvi su uslovi rada?... iz ličnog primera, nudio našim ljudima posao kao i strancima ... procenat zainteresovanja drastično veći kod stranaca nego kod naših

BalkanskiKakvi su uslovi rada?![]()
Pogledajte prilog 1897481
На који начин нудиш посао странцима?... iz ličnog primera, nudio našim ljudima posao kao i strancima ... procenat zainteresovanja drastično veći kod stranaca nego kod naših
I jedno i drugo ... ponudim pa ko se javi, javi seНа који начин нудиш посао странцима?
Оглашаваш се негде у иностранству, или су то неки странци који су већ на неки начин мигрирали овде?
Па питам конкретно, како и где понудиш?I jedno i drugo ... ponudim pa ko se javi, javi se
Ja se bavim digitalnim marketingom tako da je lokacija totalno nebitna jer se radi od kuće.Па питам конкретно, како и где понудиш?
Ако ти се јави неко рецимо из Бангладеша, ти му завршаваш папире?
И шта је уопште потребно страном раднику да би дошао да ради у Србију?
Svugde je to sada činjenicaMnogi dodju regularno i onda za bolje zarade etc prelaze u druge firme.wolt,građevina uslužne delatnosti najvise.
U svakom slučaju ovde mi se ne dopada raj trend jer nama lokalcima smanjuju satnicu