Inicijativa za Jug Bogdanovu ulicu u Kraljevu

usernamed

Aktivan član
Poruka
1.400
Kraljevcani, sta mislite o tome da napravimo neku inicijativu da Jug Bogdanovu ulicu naprave jednosmernom iz pravca bolnice (od raskrsnice sa Ul. Vojvode Putnika do ukrstanja sa Ul. Olge Jovicic-Rite), a Obilicevoj ulici promene smer (ionako se iz Ul. Olge Jovicic-Rite direktno ulazi u Obilicevu i lepo izlazi u Ul. Vojvode Putnika)?
Time bi se resio problem ogromnih dnevnih guzvi i zastoja kao i problem jednosmernog kretanja kod JP benzinske pumpe i ukljucenja u Ul. Zelena Gora.

Hm...pa pazi,prvo menjanje smera Obiliceve nema sanse da bilo ko prihvati jer je takva ulica vec duze vreme...doduse ,malo nespretno je resen izlaz ka O.Jovicic ali vec su se ljudi navikli... A da Jug Bogdanova postane jednosmerna ne podrzavam... Znaci mnogo jedan smer vise ,posebno sada sto je Kraljevo prenatrpano vozilima...a tek kad Kej (ulica IV Kraljevacki Bataljon) postane setaliste,bice katastrofe... ja bih radije da ili H.Maricica ili Obiliceva postanu dvosmerne ali ni od toga nema nista... :(

Могла би да се покрене иницијатива да полиција почне да ради свој посао у Југ Богдановој...да прво регулише оне таксисте,па онда све оне што паркирају по тротоарима и мени на улаз ,па морам да прескачем туђа кола и изводим трикове да бих ушао у кућу

Ja sam najpre za to da se zabrani parkiranje u Oktobarskih zrtava i da se ona otvori u oba smera, pre toga nema smisla ni svrhe bilo sta zatvarati, znate li koji je to krug dok se iz Cara Dusana (oko starog Kablara) dodje do bolnice?! Mora da se produzi sve do O. Jovicic, sve i da imam auto, kad povedem dete kod lekara, opet bih radije zvala taksi iz H. Maricica.

Паук нам не фали...што Паук?Паук је само изговор за неимање паркинга...паук не решава проблем паркирања...паук је лоповска ствар...
Нека направе они паркинг...најуре полицију из канцеларије на улицу и мирна Бачка...а ''Паука'' нека не повампирују

Fali mi pauk kad mi krava parkira pred samu kapiju, tako da se jedva provucem, ili kad mamlaz parkira dzipa na sred trotoara pa mogu da biram da li cu kroz baru na ulici ili da se provlacim pored zivice ili zida, prvo zapi.sali kucici a drugo alkosi. A slazem se da nam fali i parking prostor u gradu.

Буши гуме...или купи спреј...офарбаш их тако пар пута и после сви причају ''немој да паркираш испред капије оне лудаче'' :))))))) :dash:

Буши гуме...или купи спреј...офарбаш их тако пар пута и после сви причају ''немој да паркираш испред капије оне лудаче'' :))))))) :dash:

Ostavila joj ceduljicu sa detaljno opisanim metodama koje inace koristimo ja (brisaci i retrovizori), mimi's dad (gume) i nas prvi komsija (nitro-razredjivac). :mrgreen: Sad je pazljiva... :twisted: Ali stvarno nam treba pauk, nemamo ni jedan u tolikom gradu sa toliko kola. I garaza i depo.

Jednom smo zvali saobraćajnu policiju da bi preko broja tablica saznali broj telefona vlasnika auta koji je bio parkiran na sred uličice kojom se dolazi do naše zgrade. Tamo su nam rekli da malko sačekamo jer će možda vlasnik da dođe, a ako se ne pojavi za 5 minuta, da ih pozovemo ponovo da oni to regulišu. E sad, kako to oni regulišu? Da li imaju službenog pauka koji npr. odnosi vozila posle saobraćajke?

Back