Informer: "Britanski plaćenik došao da obučava blokadere?! Slamao režime širom sveta, sad je u Beogradu!"

Znaš kako se kaže, kad ponestane argumenata, krenu bajke o natalitetu, teorije zavjere o "ukradenim milijardama" i poetske žalopojke o "neprijateljskom NATO-u". Klasična matrica kad se realnost ne može svariti.

Kažeš da imate veći natalitet? Svakako, pogotovo kad se uzme u obzir da vas nose demografski podaci o Romima i ruralnim sredinama gdje je jedina konkurencija za broj djece broj kokoši po domaćinstvu. Ali onda pogledaj i tko odlazi iz Srbije, odlazi obrazovan, radno sposoban, produktivan sloj. A ostaje ti birokracija, partijski uhljebi i trolovi na wifi-ju iz dijaspore. Ukratko: kvantiteta bez kvalitete.

Što se tiče EU fondova, da, oni daju puno, ali ne daju svakome. Daju onima koji znaju ispuniti uvjete, koji ne šalju "memorandume" nego konkretne projekte. Hrvatska zna kako. Srbija ne zna ili ne želi, jer bi netko možda morao polagati račune. To je ono što boli.

I naravno, EU vam je loše društvo. Jasno, kad vas nitko ne zove na zabavu, najlakše je reći da je party dosadan. To je kao da netko tko nikad nije položio vozački tvrdi da mu auto ne treba.

A NATO ti je neprijatelj? Pa da, valjda zato što vas je spriječio da dovršite svoje "oslobađanje" tuđih teritorija devedesetih. A kad ti je prošlost jedino što znaš, naravno da ti NATO, EU i moderni svijet djeluju kao prijetnja, jer traže odgovornost, a vi ste se navikli na mitove.

Razlika između nas i vas je jednostavna:
Vi i dalje pravite liste neprijatelja.
Mi pravimo liste projekata.
Vi gledate tko je koga "izdao".
Mi gledamo tko što zna napraviti.
Vi tražite krivce.
Mi tražimo partnere.

I zato ćemo mi i dalje ići naprijed, a vi ćete i dalje tražiti smisao u "citatu vladike" dok vam pola zemlje surfa s njemačke IP adrese.
1.Nisu teorije zavere nego činjenica koju su izglasale upravo tvoje birokrate iz Brisela.Te ruske milijarde je upravo EU ukrala.
2.Nosili ili ne,to je naše stanovništvo,isto ono koje su tvoji slali u Jasenovac i Gradišku staru.
3.Daju,eto i sam kažeš da daju.Čime se ti to onda hvališ,tuđim novcem?
4.Meni,koji volim istoriju i mnogo čitam i istražujem,ta EU deluje kao mnogo loše društvo zbog njihove loše prošlosti i lošeg odnosa prema mojoj Srbiji.
5.NATO je to učinio bez odobrenja saveta bezbednosti UN(ako misliš na Kosovo i Metohiju) na svoju ruku,i ostaje pitanje zašto i vas nije sprečio da izvršite etničko čišćenje Srba?
6.Naravno da pravimo liste neprijatelja.Tako i mora i treba.Evo,uzeo bih upravo vas Hrvate za primer.Tvojima smo oprostili dešavanja(zločine) iz ww1 pa smo isto to i isto od tvog naroda doživeli i u ww2,pa smo vam i to oprostili u ime bratsva i jedinstva pa ste nam isto to priredili i u poslednjem sukobu.

KO JE ZGUBIDANKA NARKOMANSKOG IZGLEDA KOJA JE DIVLJALA ISPRED ZGRADE U KOJOJ ŽIVI VUČEVIĆ Alisa Bećin radi na fakultetu, podržava Dinka Gruhonjića​

1063475_3_f.webp

Na snimku se, podsetimo, vidi zgubidanka koja histerično i sa velikom dozom agresije duvala u pištaljku, pokazivala srednji prst, a u jednom trenutku i nasrnula prema kameri koja ju je snimala izgovarajuću "što, šta..."

Sada se saznalo da je reč o Alisi Bećin, koja je, kako navodi na svojim profilima na društvenim mrežama, istraživačica saradnica u Departmanu za biologiju i ekologiju na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Đe Điki kako se grli sa Klintonom? Đe Marinika kako grli Šredera u Sava Centru? Đe Toni Bler Ponošev savetnik?
E moj mučeniče, ne znaš više ni šta kačiš ni što. Džaba ga ti braniš kad on ode na televiziju i sve ti to usere. Jer njegova šizofrenija poprima oblike koje čak ni masa musavih zombija ne može da sakrije.

Ti se nešto busaš o nezavisnosti Vojvodine...dao Orbanu i njegovom bratu celu Bačku, ti imaš obraz da sereš o nekim slikama i čkankovima od pre 11 godina....
Ne imputiraj, tvoji su bili mnogo gori od ovog uplakanog narcisa.

Little Britain

Зашто се ректор Владан Ђокић састаје са британским дипломатама

Ректор Универзитета у Београду Владан Ђокић састао се са амбасадором Уједињеног Краљевства у Србији Едвардом Фергусоном и специјалном изасланицом Велике Британије за Западни Балкан Карен Пирс.
Vreme je da MJK i zvanično poljubi čizmu.

Back