Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Informer je jos jedanput ''dokazo istinu'' Vucic je bio za vreme protesta u predsednistvo samo je na kratko izasao mirno sam prosao pored sacice demostranata koji su remetili javni red na mir, otisao na maturu slikao se i mirno sam se vratio u predsednistvo....
SRAMNO! Tajkunski portal laže da Vučić nije bio u Predsedništvu za vreme protesta - činjenice ih demantuju
Tajkunski portal Nova S ponovo je masno slagao! Oni su objavili tekst u kome tvrde da predsednik Srbije Aleksandar Vučić za vreme jučerašnjeg protesta opozicije nije bio na svom radnom mestu, već na proslavi godišnjice mature Zemunske gimnazije. Ipak, istina je da je predsednik izašao na pola sata, a potom se vratio, što znači da je većinu vremena trajanja protesta bio u zgradi Predsedništva.
„Mreže bruje o tome gde je Vučić bio za vreme protesta ispred Predsedništva: Objavljena fotografija sa sinoćnje proslave godišnjice mature“, glasi naslov teksta, a pozivaju se izvore sa društvenih mreža.
– Tviterašica koja se predstavila kao Olgica tvrdi da je generacija predsednika slavila godišnjicu mature u istom restoranu u kom je bila i njena generacija – navode oni.
Istina je dakle da se predsednik pojavio na godišnjici mature, ali u kratkom vremenskom periodu, oko 20.30 sati. Budući da je protest počeo u 18 časova, jasno je da je Vučić bio u zgradi Predsedništva većinu vremena dok je trajao protest.
– Ja sam juče bio u Predsedništvu. Otišao sam na 30-40 minuta van zgrade, oko pola 9 – kazao je predsednik u današnjem obraćanju.
Činjenicama je opet pobijena još jedna u nizu laži tajkunskih medija, koji više ne biraju sredstva u pokušajima da udare na Vučića. Cilj se zna – rušenjem predsednika srušili bi i jaku Srbiju koja njima i njihovom vlasniku predstavlja trn u oku!
https://informer.rs/vesti/politika/799986/tajkunski-portal-aleksandar-vucic-nova-lazi