ИНФОРМЕР: Бабићев аутомобил „милио“ на аутопуту; убио жену са 52 на сат?!

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.452
ИНФОРМЕР: Бабићев аутомобил „милио“ на аутопуту; убио жену са 52 на сат?!

Још нема званичног извештаја колико брзо се аутомобил у ком је био Зоран Бабић када је на наплатној рампи Дољевац ударио у два аутомобила испред себе и изазвао удес у ком је једна жена погинула, док је петоро повређено. Међутим, таблоид Информер објављује да је његов возач ишао 52 километра на сат у тренутку удара.

Снимци видео камера, полицијска скица, доказни материјал са увиђаја, резултати ванредног техничког прегледа возила, изјаве очевидаца, временске прилике, тежина повреда путника, као и обдукциони налаз настрадале жене… Све то је, према речима професора Саобраћајног факултета Милана Вујанића, потребно да би се утврдило којом се брзином пре судара кретала, а затим и којом је брзином у моменту судара “шкода” у којој је био Зоран Бабић ударила у “опел” у ком је погинула Станика Глигоријевић.

SNS bahata bagra vredja narodu zdrav razum....

Poslednja izmena:
Само још да сачекамо изјаву како су се три возила кретала у рикверц и налетела на Бабићев ауто...

sreca te imamo snimak nadzornih kamera....

Pa ove SNS bahate lazi nece proci....

- - - - - - - - - -

Kakav necovek ovaj Dragan J Vucicevic

U sledecem broju Informera , krivci za sudar ce da budu vozac Passata i Astre a za zenu sto je poginula ce da tvrde da nikada nije ni zivela

160330030648959725.jpg

I ovo je "novinar"???

- - - - - - - - - -

U sledecem broju Informera , krivci za sudar ce da budu vozac Passata i Astre a za zenu sto je poginula ce da tvrde da nikada nije ni zivela

160330030648959725.jpg

I ovo je "novinar"???

Биће на крају као са оном новинарком РТС-а и сином Жељка Митровића

- - - - - - - - - -

160330030648959725.jpg

I ovo je "novinar"???

Не, ово је Драган Ј. Вучићевић. Кажњен самим собом, а они који обраћају пажњу на њега се из неког разлога самокажњавају. Мазохизам, шта ли је?

Red bi bio da botovi krstarice napisu " za cije babe zdravlje" ustaju tako rano,
ako mi, narod, znamo da SNS nema zvanicnu opoziciju.

Koja vam je politicka opcija mila srcu, pa da razmislimo da li tu ima nekog potencijala.

Ko veliŠ, da tu nema ko slučajno malo više plaća, pa da se ovajdiš na vreme...

Postavljač ove teme je plakao za ovom SNS bagrom i proklinjao sve koje misle drugačije,služeći se istim vokabularom koji ta bagra koristi.
Čobane jedan zaostali,uživaj sad u svom blagostanju,koje si tada jedva dočekao...
Nadam se da će neki novi 5-i oktobar skloniti ova govna sa vlasti ,i dati tebi priliku da opet plačeš za svojim idolima koje sada tobože pljuješ,na ovom forumu...

Postavljač ove teme je plakao za ovom SNS bagrom i proklinjao sve koje misle drugačije,služeći se istim vokabularom koji ta bagra koristi.
Čobane jedan zaostali,uživaj sad u svom blagostanju,koje si tada jedva dočekao...
Nadam se da će neki novi 5-i oktobar skloniti ova govna sa vlasti ,i dati tebi priliku da opet plačeš za svojim idolima koje sada tobože pljuješ,na ovom forumu...

Kao po obicaju - lazes....

:bye:

U pitanju je bio atentat na Babića koji je sasvim slučajno sprečen zahvaljujući pribranosti njegovog hrabrog vozača u kritičnom momentu .
Jasno je da je pomenuta žena -atentator bila samo pijun u rukama Šolaka i Petreusa koji su ubistvom takvog stručnjaka hteli da spreče da Srbija gradi auto-puteve i uopšte da dalje ekonomski napreduje i razvija se , al neće im proći !

U pitanju je bio atentat na Babića koji je sasvim slučajno sprečen zahvaljujući pribranosti njegovog hrabrog vozača u kritičnom momentu .
Jasno je da je pomenuta žena -atentator bila samo pijun u rukama Šolaka i Petreusa koji su ubistvom takvog stručnjaka hteli da spreče da Srbija gradi auto-puteve i uopšte da dalje ekonomski napreduje i razvija se , al neće im proći !

Имам утисак да би, ако којим случајем неко из редакције Информера прочита твој пост, сутра осванула насловница са сликом храброг возача. А на форуму би Мрачак и Леси отворили теме пригодне садржине.

Kao po obicaju - lazes....

:bye:

Ako ja lažem,ti imaš bipolarni poremećaj,ti si dvojna ličnost ili običan licemer bez obraza i sramote...
Vrati se sam u svoje postove,podseti se malo kako si kukao,molio za Tomu,pljuvao one koji su protiv tog nepismenog grobara i tih što je doveo na vlast.
Rado ću i sam da otvorim temu,ako mi moderatori dozvole pod naslovom Tihi -nekad i sad,da ljudi vide čobana bez trunke dostojanstva i morala,licemera koji se okreće onako kako vetar duva,krijući se iza lažnog patriotizma,a koji bi i svoje dupe prodao za sopstvene interese...
Običan ljigavac,dno od čoveka,isti kao vlasnik Informera,koji za razliku od Tihog,ima nešto više od 8 razreda osnovne škole.

Ako ja lažem,ti imaš bipolarni poremećaj,ti si dvojna ličnost ili običan licemer bez obraza i sramote...
Vrati se sam u svoje postove,podseti se malo kako si kukao,molio za Tomu,pljuvao one koji su protiv tog nepismenog grobara i tih što je doveo na vlast.
Rado ću i sam da otvorim temu,ako mi moderatori dozvole pod naslovom Tihi -nekad i sad,da ljudi vide čobana bez trunke dostojanstva i morala,licemera koji se okreće onako kako vetar duva,krijući se iza lažnog patriotizma,a koji bi i svoje dupe prodao za sopstvene interese...
Običan ljigavac,dno od čoveka,isti kao vlasnik Informera,koji za razliku od Tihog,ima nešto više od 8 razreda osnovne škole.

Lazes nikada nisam glasao za SNS na bilo kojim parlamentarnim izborima.

Za Tomu jesam samo jednom da skinem onog tvog sabana hrvatskog slugu Tadica...

I mogu ti reci da je Nikolic bio 10 puta bolji predsednik nego Tadic.

Zadovoljan sam kako je obavljao svoju funkciju gurao nas ka Rusiji i Kini

Nisam zadovoljan time sto je dozvolio da proamericki kadrovi preuzmu SNS kao sto su Vucic Zorana Mihajlovic Ana Brnabic....

Ali i pored toga nikada nisam glasao za SNS . Glasao sam ranije za SRS, a nakon sto se Seselj stavio u Vucicevu sluzbu glasam za Dveri

Skroz je nebitno kojom je brzinom vozio.Cenim da nije 180 a nije sigurno ni 52 znaci istina je negde izmedju.
Kao da se krivica u ovoj situaciji odredjuju na osnovu brzine kojom si vozio.
Ubio je zenu na naplatnoj rampi tako sto se zakucao u auto koji je stajao,samim tim si kriv.

I izuo prvo vozilo,velike tonaže, u koloni, za nekih par metara.To se ne postiže sa 52 km/h...bez obira što se slažem sa tobom da je brzina nebitna.

Back