Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Informacije vezane za novu seriju Ati-jevih kartica 5xxx
Ma pasce sigurno bar za nekih 10ak % nema sanse da ce npr. gtx260 da drzi cenu od oko 14.500 ili 4870 13000....mislim u pravu da su cene vec pale ali to je bilo 2-3 meseca celo leto cene miruju
Cene rastu. I to prilično, trenutno je memorija poskupela 30-tak % u poslednjih nedelju dana, monitorima je pala proizvodnja čak 4x te se očekuje skok cena za bar 30%.
Cene rastu. I to prilično, trenutno je memorija poskupela 30-tak % u poslednjih nedelju dana, monitorima je pala proizvodnja čak 4x te se očekuje skok cena za bar 30%.
Tu si u pravu sto se tice memorije mada ne verujem da je citavih 30% ali poskupljenje se primecuje...posebno ddr3...sto se tice grafike i ja ocekujem neko smanjenje cena ali s obzirom da traznja diktira dobrim delom cene dosta ce to kilavo ici...ali videcemo vec za mesec-dva
Proizvodnja monitora je čak 4.5x manja nego prošle godine
Proizvodnja memorije je 4x manja nego prošle godine
Proizvodnja komponenti (matične i grafičke) je 3x manja nego prošle godine.
Stari modeli će se prodati i neće ih biti te ne očekujmo skok kartica iz 4xxx serije, matičnih ploča itd. Ali situacija nije dobra, smanjenjem proizvodnje rastu cene.
Proizvodnja monitora je čak 4.5x manja nego prošle godine
Proizvodnja memorije je 4x manja nego prošle godine
Proizvodnja komponenti (matične i grafičke) je 3x manja nego prošle godine.
Stari modeli će se prodati i neće ih biti te ne očekujmo skok kartica iz 4xxx serije, matičnih ploča itd. Ali situacija nije dobra, smanjenjem proizvodnje rastu cene.
Da i ja sam juce naleteo na neki clanak o tome...ma mozda i bolje nekad se covek zapita kuda sve to vodi..toliko stancovanje tehnike koja posle godinu dve postane otpad...