Informacija iskoriscena na pogresan nacin

:lol:najzad:ok:opet se ne radi o insistiranju..ja tebi dajem informaciju da sutra ne znamo sta nosi dan..da nam je danas super i da mozda sutra necemo biti zajedno..nema garancija ni za sta..teku vode nose vetrovi jel tako.;).i ti tu informaciju uzmes posle par meseci i kazes..necemo ici na more posto si rekao tad i tad da mi mozda necemo biti zajedno.:lol:..kapiras..dakle nije to nikakva izjava u afektu pa da se trebala reci na finiji blazi nacin..vec nesto sto je ocigledno svima jasno

e *** sad, pa ..naravno da nema garancija..zasto je potrebno pricati o tome?
prvo , to znamo, jel..i ako se to potencira, ima razlog..sigurno..

e *** sad, pa ..naravno da nema garancija..zasto je potrebno pricati o tome?
prvo , to znamo, jel..i ako se to potencira, ima razlog..sigurno..

To se moze cak reci jer je izvuceno..potenciralo se bas na tome da je pozeljan samo 1 jedini put koji ocigledno nije siguran..znaci samo predocene dve logicne mogucnosti koje se kasnije interpretiraju u svoju korist i odbranu

Dakle..kad vi nekome date informaciju ili neko vama na koji je nacin iskoristite?Ne bih davao primere da se ne bi vezivali za njih..ako osobi ukazete na nesto sto vam smeta i cija bi promena ocigledno uticala na vas odnos pozitivno..ili nesto sto bi trebala uraditi nevezano za vas kao dobronamerni savet..ta osoba to shvati pogresno i tu informaciju iskoristi da se povuce i da sebe zastiti prividno..ne uradi nesto planirano samo iz razloga sto su mu predocene dobre kao i lose strane..desi se cak da se uvredi i da vam nabada na nos sto je ta informacija izrecena..a ocigledna je..shvati to kao da je bio napad u pitanju..pa je koristi kao da je toga bila svesna i vi osetite da to niste trebali reci i sve bi bilo ok..da li suvise price utice na vezu?

:think:
ne znam, mnogo uopstena tema i ne razumem je bas.

Back