Sve je tačno
Blokaderi su u praksi pokazali da nemaju ideju, da nemaju viziju, čak nemaju NI MUDA da srpskom narodu prezentuju svoj politički program
Sva politika im se svodi na to da skinemo Vučića a onda ćemo da radimo sve što kažu Zagreb, Berlin i Brisel.
E vidiš ja za GSS, LDP v2.0 nemam nameru da glasam. Nikad.
Legitimno. Ni ja nemam nameru da glasam za njih. Zato nikad nisam glasao za SNS.
Znam dobro koji su ljudi formirali tu stranku i po čijem nalogu.
Jel treba da te podsećam na čestitku iz Brisela Tomi Nikoliću na pobedi protiv Borisa Tadića 2012.? Tri sata pre objavljivanja rezultata.
A ko je Rusima "poklonio" NIS, kako voli Vučić da kaže? Pa taj isti Tadić. Ispada on najveći rusofil od svih naših političara.
I jeste tako, a reći ću ti i odakle dolazi to njegovo rusofilstvo - od njegovog oca koji je bio general KOS JNA, a ta služba je imala uvek jake kontakte sa Rusijom, za razliku od nekadašnje DB, današnje BIA, koja je uvek bila okrenuta ka zapadu. A ta DB je školovala Vučića, on je bio projekat te službe. Jedan od mnogih takvih, koji je u određenom trenutku bio najpogodniji da dođe na vlast. Ništa više od toga, ništa narod ga izabrao, ništa slobodna volja građana.
Isto tako posmatraj i njegovu smenu koja je više nego izvesna. Biće ti lakše da prihvatiš kad se to desi.
Neka ti prethodni dan bude stalno na umu - ono za šta ti se čini da je apsolutno nemoguće da se desi, već u sledećm trenutku bude - bum, tras, i eto ga, nije više Orban na vlasti. Nie i neće niikad više ni da bude, on je odigrao svoje. Nešto dobro odigrao, onda se negde usputno pobrkao i to je to. Smeta, sklonjen je.
A rekao sam ti sinoć, čekaj i gledaj kako će mnogi da se razočaraju u Magjara. On nije ono što se misli. Nije ni ono što ti misliš, da je soroševac, on ide centralnom putanjom, ali ta njegova putanja dobro skreće u desno. Da vidiš kad počnu da ga pljuju zato što je veći desničar od Orbana.