Инфлација и куповна моћ у Србији

Ne znam kod kojih nas ?

Nisam ni u jednoj partiji jer znam da su svi političari ljige.

Ja samo ne podnosim klošare koji me zaustavljaju na putu i ne daju mi da prođem.
Znas ti kojih "vas".
Nemoj se femkati kao seoska mlada.

Da li to znaci da posebno ne podnosis klosare koji te 7 meseci sprecavaju da prodjes pored skupstine?

А подносиш ове што те лажу и краду, и волиш високе цене и бедне плате. Баш интересантно.
Zadovoljan sam platom. Ali nisam istina nigde video da neko od skakavaca nosi plahat HOĆEMO VEĆE PLATE!
Niko me ne krade, ne razumem na šta ciljaš, ali da me neki tamo urađeni klošari presreću na drumu, to jeste moj problem jer me dira direktno u razum - SILUJU MI GA.
A što se laganja tiče, Đinđić je bio maher što se toga tiče, neprevaziđeni demagog koji se jednom rađa.
Vuk je takođe masno lagao, Dinkić takođe, ali se ne uzbuđujem zbog toga jer rekoh već svi političari su LJIGE!

Slazem se, nije tebi lako.

Takodje, ima na tastaturi jedno dugme, pise "Caps Lock" na njemu. Pogledaj da ti ne gori ona lampica na njemu.
Kao sto sam ti rekao na drugoj temi
Za humor, makar i pokusaj humora, treba imsti bar malo duha i onog organa za razmisljanje.

Uzalud ti trud da budes duhovit.
Jednostavno nisi bazdaren za to

Kao sto sam ti rekao na drugoj temi
Za humor, makar i pokusaj humora, treba imsti bar malo duha i onog organa za razmisljanje.

Uzalud ti trud da budes duhovit.
Jednostavno nisi bazdaren za to
Шта очекивати од особе која говори да је БДП најважнија ствар, чак и кад много људи покуша да нацрта и обоји и опет ништа.

ukoliko se drugi 5-ti oktobar ponovi u Srbiji, NESTATI SVO ZLATO IZ TREZORA, i da će nastati besparica ?

Srbija trenutno poseduje 52 tone zlata u svojim deviznim rezervama... Ova količina vredi oko šest milijardi evra. Bruto nacionalni proizvod (BNP) Srbije je verovatno 60-ak milijardi evra (za samo 1 godinu) što znači da je oslanjanje na zlatne rezerve kao nekakav "moćan" garant protiv "besparice" određenog naroda velika iluzija jer svo zlato koje imamo vredi otprilike svega jednu DESETINU jednogodišnjeg BNP-a (čak i ovakve - prilično "kilave" srpske ekonomije). Iluzija kao i većina tvojih stavova o radu vlasti, opozicije, studentskog pokreta i sl.)

To su šećerleme u odnosu na sporazume koje je Žuta DOS ovska vlast sa njima sklapala.

A kakve je sporazume sklapala "nežuta" vlast i da li su šećerleme vidimo ispod (doduše to je ISTA vlast - u službi stranog okupatora... samo trenutna sa pećinski "patriJotskom" ikonografijom i glumatanjem - farbanje vozova, ogrtanje zastavama, gromoglasno busanje u "grudi junačke" da se Vlasi ne dosete... dok vrše najcrnju IZDAJU)

1776753245254.png

Pitam se samo da li zaista veruješ u iluzije koje pišeš ili to radiš iz koristi (tj. da li si svesni saučesnik u satiranju sopstvenog naroda)?

Poslednja izmena:
Rade,
Studentske blokade su trajale relativno kratko. Najduze 12 sati. SNS blokada je trajala 7 meseci.

Primecujes li razliku?
Misliš na onaj kamp u Pionirskom parku ?

Pa ne idu vozila parkom ljudino ? Ostavi se zahebancije, mene su bre klošari na drumu zaustavljali, i po nekoliko sati me držali bez da sam im išta nažeo učinio !

Misliš na onaj kamp u Pionirskom parku ?

Pa ne idu vozila parkom ljudino ? Ostavi se zahebancije, mene su bre klošari na drumu zaustavljali, i po nekoliko sati me držali bez da sam im išta nažeo učinio !
Mislim na 7 meseci zatvoren Trg Nikole Pasica koji je glavna arterija ka Terazijskom tunelu i Novom Beogradu.
A ako hoces, moze i park kojim 7 meseci gradjani nisu mogli da prodju jer su ga blokirali, ogradili, zagadili, ruinirali razni kriminalci koji su povremeno, za pare i po radnoj obavezi, boravili po satorima u zavisnosti od Vucicevih potreba.

7 meseci? Ne vidis sedam meseci ali kukumavcis zbog nekoliko sati????
I nemoj da se deres. Nema potrebe. Cuvaj nerve, nije lako biti naprednjak u poslednje vreme. Svi te gledaju kao sugavog kera a ti moras da kevces za gazdu.

Srbija trenutno poseduje 52 tone zlata u svojim deviznim rezervama... Ova količina vredi oko šest milijardi evra. Bruto nacionalni proizvod (BNP) Srbije je verovatno 60-ak milijardi evra (za samo 1 godinu) što znači da je oslanjanje na zlatne rezerve kao nekakav "moćan" garant protiv "besparice" određenog naroda velika iluzija jer svo zlato koje imamo vredi otprilike svega jednu DESETINU jednogodišnjeg BNP-a (čak i ovakve - prilično "kilave" srpske ekonomije). Iluzija kao i većina tvojih stavova o radu vlasti, opozicije, studentskog pokreta i sl.)

A kakve je sporazume sklapala "nežuta" vlast i da li su šećerleme vidimo ispod (doduše to je ISTA vlast - u službi stranog okupatora... samo trenutna sa pećinski "patriJotskom" ikonografijom i glumatanjem - farbanje vozova, ogrtanje zastavama, gromoglasno busanje u "grudi junačke" da se Vlasi ne dosete... dok vrše najcrnju IZDAJU)

Pogledajte prilog 1889795

Pitam se samo da li zaista veruješ u iluzije koje pišeš ili to radiš iz koristi (tj. da li si svesni saučesnik u satiranju sopstvenog naroda)?
Znam da su spomenik maloj Milici Rakić ŽUTI sklonili iz parka, da se nebi njihovi veliki prijatelji ambasadori osećali neprijatno.

Znam takođe da je ŽUTA banda sve naše generale i Miloševića pohapsila i oterala u Hag , onima KOJI SU NAS BOMBARDOVALI 99-te.

Znam da nismo ništa smeli da znamo o BITKI NA KOŠARAMA, za vreme ŽUTE vlasti?

Dobro se sećam onog čuvenog izdajnički obojenog govora ŽUTOG PORTPAROLA 1999-te godine kako ga završava sa : TREBA NASTAVITI SA BOMBARDOVANJEM SVE DOK ZLOČINAČKI REŽIM SLOBODANA MILOŠEVIĆA NE ODE SA VLASTI !
Pametnom dovoljno!

Znam da su spomenik maloj Milici Rakić ŽUTI sklonili iz parka, da se nebi njihovi veliki prijatelji ambasadori osećali neprijatno.

Znam takođe da je ŽUTA banda sve naše generale i Miloševića pohapsila i oterala u Hag , onima KOJI SU NAS BOMBARDOVALI 99-te.

Znam da nismo ništa smeli da znamo o BITKI NA KOŠARAMA, za vreme ŽUTE vlasti?

Dobro se sećam onog čuvenog izdajnički obojenog govora ŽUTOG PORTPAROLA 1999-te godine kako ga završava sa : TREBA NASTAVITI SA BOMBARDOVANJEM SVE DOK ZLOČINAČKI REŽIM SLOBODANA MILOŠEVIĆA NE ODE SA VLASTI !
Pametnom dovoljno!
Што су жути у СНСу онда?
Јел се сећаш ко је био министар информисања 1999? Ко је добио стан?
Ко је хтео да поклони генералштаб?

Што су жути у СНСу онда?
Јел се сећаш ко је био министар информисања 1999? Ко је добио стан?
Ко је хтео да поклони генералштаб?
Koja je to ljiga, ne sećam se, ne bavim se ja tom politikom, samo komentarišem, al kad me nagaze na žulj (sa onim drumskim razbojništvom) onda proradi inat.

Back