Инфантилни партнер/партнерка

Јесте ли имали неког искуства са оваквим људима и колико су овакви људи заправо честа појава у нашем окружењу ?
Шта је за тебе инфантилно? Ја то морам да питам. Шта је то детињасто што те одбија код жене? Или привлачи?

Шта је за тебе инфантилно? Ја то морам да питам. Шта је то детињасто што те одбија код жене? Или привлачи?
За мене је инфантилан мушкарац онај који не улази у одговорности, на пример.

Јесте ли имали неког искуства са оваквим људима и колико су овакви људи заправо честа појава у нашем окружењу ?
Ima kreativnih i uživaju u zaljubljenosti i svašta im pada na pamet da bude zabavnije
materijalisti kolutaju očima, oni imaju ona njihova dosadna pravila ko iz srednjevekovne rimokatoličke crkve bljak
materijalistima treba zabraniti ljubav, nek idu u rudnik kad su glupi

@Stojkov Menidjer jel se pronalaziš u infantilnosti? Ili ti je dobro poznata jer imaš u okruženju? Kažeš povezana sa kreativnošću, možda i naivnost, to nisu generalno loše stvari
sav sam takav godine nisu bitne naivnost nije nužna možda u mladosti inače razoružavajuća tehnika za mnoge momente
mnogo se ljutim kad materijalisti kažu "brinemo za bolji svet", nemojte samo vi da mi se mnogo brinete

Кад није прележала "дечије болести", кад се дури за свакакве глупости и прави сцене око животно небитних ствари које би реално направило само дете до 13 година, не старије

Back