Industrijska proizvodnja pala u januaru 5,5 odsto

Па како од концентрације неспособних и што наши пријатељи и партнери англосаксонци кажу "brown-noser" из свих политичких структура коју је Страдијица изнедрила последњих деценија, а заједнички се зову СНС може да буде руковођења и повећања производње? Па може да буде само више крађе и упропашћавања и рекета.

Ne znam, osim modela konc-logora i fasizma, sta gore moze da se desi u Srbiji. Boze me sacuvaj i sakloni, ja u realnom zivotu kada dodjem u Srbiju sve vise vidim te lunch paketase i botove, neradnike i svaki gmaz i sljam koji puzu ulicama Begrada. Poceo sam da ne pricam sa vecinom ljudi jer je stanje katastrofalno! :udriglavu:

Samo sa proverenim ljudima, koje znam barem 10+ godina (ima ih 10ak).

_nobody_

*pre 11

- - - - - - - - - -

Pa da. Zašto menjati tim koji se pokazao ubedljivo najboljim u istoriji

Tadić predsednik, Đilas gradonačelnik.

Тадић ми је исписник, и мада је ишао у Прву, а ја Пету, био је и остао пи*ка, сви то знамо. Када су га звали да се бије, он је рекао да су му родитељи интелектуалци, што је истина, па да је њему то испод части. У реду, за поштовање. Када је постао председник и био окружен припадницима "Кобри", ухватио је човека из гомиле који му добацио за врат и рекао - "А шта сада мислиш?" Беда. Такав му је и саветник и наш исписник Крле који дописа историју безчашћа. О Ђиласу не знам ништа осим да је уз Шапера држао комплетан монопол над свим огласима. Мало ли је?

Не кажем да их прво и друго рођени нису превазишли, али имали су широке темеље да даље граде, уз Бебина и Милова искуства и сарадњу.

Тадић ми је исписник, и мада је ишао у Прву, а ја Пету, био је и остао пи*ка, сви то знамо. Када су га звали да се бије, он је рекао да су му родитељи интелектуалци, што је истина, па да је њему то испод части. У реду, за поштовање. Када је постао председник и био окружен припадницима "Кобри", ухватио је човека из гомиле који му добацио за врат и рекао - "А шта сада мислиш?" Беда. Такав му је и саветник и наш исписник Крле који дописа историју безчашћа. О Ђиласу не знам ништа осим да је уз Шапера држао комплетан монопол над свим огласима. Мало ли је?

Не кажем да их прво и друго рођени нису превазишли, али имали су широке темеље да даље граде, уз Бебина и Милова искуства и сарадњу.

Kakvi su ti opisi... Dobro je sto industrijska proizvodnja nije pala 55% u januaru 2019... Ali ima dana...
attachment.php

_nobody_

_nobody_, за толико знаш да скоро ништа нисам написао, а да лично нисам доживео или сазнао из најпоузданијег, првог извора.

Znam, zato i kazem. Dobro je sto smo i ovakvi, mislim na zemlju Srbiju. Veruj mi, 1992. sam znao da ce taj prelaz iz Socijalne u Pravnu drzavu biti jako tezak i gadan... Ali da mi je ovo neko pricao, da ce Srbija izgledati ovako... Rekao bih mu da je lud!

Da budem iskren, nista me vise ne moze iznenaditi u zemlji Srbiji! :kez:

_nobody_

Back