siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
htela sam da dodjem,ali nisam imala društvo
Prošle godine je padala kiša
Prošle godine je padala kiša

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zašto našim kompanijama ne daju takve subvencije?Za svakog od 560 zaposlenih država isplatila ni manje ni više nego 78.394 evra! Ukoliko prosečna plata u fabrici bude na nivou Srbije (630 evra) i kada se dodaju porezi i doprinosi, to bi značilo da japanski investitor neće imati troškove radne snage u sledećih 78 meseci, odnosno šest i po godina.
Ipak "Toyo Tires" nije rekorder u subvenciji po radnom mestu. Na prvom mestu je "Henkel" koji je dobio čak 144.362 evra po radnom mestu za otvaranje pogona za proizvodnju osveživača za wc šolje.
6,5 година порески обвезници даваће плату у Тојо Тајерсу. Србистан.
Kao i kod mnogo drugih stvari u životu uspeh se ne ogleda u tome šta sve imaš nego koliko si u stanju da to što imaš iskoristiš.
Taj Bahus gde je, ako budemo nailazili?Леп поздрав из Инђије..
Код сата у строгом центру. На тај сам први набасао па зато је Бахус. )Taj Bahus gde je, ako budemo nailazili?
Симпатична. Лети буде културних догађаја. Једно од најдужих шеталишта. Правиће аква-парк.Dobro, hvala. Retko zastanem u Inđiji. Uglavnom sam u prolazu.
Ne znam sad gde bi to bilo. Hoće li možda biti blizu onog jezera sa nekim mostićem na izlazu prema Novom Sadu?
Неће Длугомире, ту је некад била та жила топле воде а онда је наводно НИС забетонирао и отишла је даље, и сад је нађена ту код Аутлета на излазу из Инђије.Ne znam sad gde bi to bilo. Hoće li možda biti blizu onog jezera sa nekim mostićem na izlazu prema Novom Sadu?