Indjija?!

Živim tek 6 meseci u Inđiji zbog posla (inače sam Subotičanin) i mogu slobodno da kažem da je ova opština sasvim pristojna za život u poređenju sa drugim opštinama i gradovima u Srbiji. Sama činjenica da se nalazi blizu BGD i NS (samo 30 min autoputem) je čini još atraktivnijom jer se komotno može putovati na posao do jednog od ova dva grada. Čini mi se da ima dosta mladih ljudi i da je grad dosta živ u odnosu na neke druge opštine, ima dovoljno dobrih restorana, kafića, tu je i kulturni centar, outlet, bazen, balon za fudbal i sl. Takođe, nezaposlenost je manja (koliko sam čuo oko 9%) a prosečna plata je iznad proseka u Srbiji. Centar opštine je lep, ima dosta novoizgrađenih stambenih zgrada, uređenu pešačku zonu sa tržnim centrom i lokalima. Ne bih sad da dižem Inđiju u nebesa ali je činjenica da je bolja od većine opština i gradova u Srbiji. Noćni život je takođe OK i ima ponešto za svakoga (extreme, plitvice, geto..)

e to je neki fast food ono ko mek a ima svega od burgera palacinki sladoleda pica sendvica,lepo servirane sa po kuglom slaga i preko sta si uzo od preliva orah kikiriki ili plazma ne moz pomesas:lol:

haha evo nadjoh:lol:
http://www.burgerplus.rs/index.php/partneri/maloprodaje/item/367-frustuk-fast-food-indija
fb5c27012bf7bd2b528a5fe03304bd91_L.jpg

- - - - - - - - - -

20150327_162517.jpg

- - - - - - - - - -

20150327_162544.jpg

- - - - - - - - - -

20150327_162608.jpg

Dugo je Indjija bila poznata po Maloj Indjiju, mestu odvajanja pruge Beograd-Zagreb prugom ka Novom Sadu i dalje.
Onda je pre petnaestak godina počeo uspon Indjije, možda najveći uspon nekom manjeg mesta u Srbiji.
Sad je opet stagnacija, i to u vidnom napredovanju.

Данас је градска слава. Били.. има и леп програм посебно за децу. Ко је близу може и сутра... Али данас је главни дан.. Супер се провели. Обавезно на сладолед код "Мушкиње".. сладолед кугле 60 дин... укусне.

Back